luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Doar două școli din municipiul Arad au cursuri online: Liceul Penticostal și Liceul Baptist! Elevii din aceste instituții ar putea reveni în această săptămână și ei în bănci, Aradul urmând a avea sub 3 la mie incidența COVID-19

  de Dan Lazăr | 6 decembrie 2021, 7:48 AM | Educaţie | Știri Arad

  0

  Municipiul Arad are, încă, o rată de peste 3 la mie în ceea ce privește cazurile de coronavirus, astfel că prezența elevilor la școală se face în funcție de procentul de vaccinare al cadrelor didactice și nedidactice, care trebuie să fie de peste 60%. Aproape toate unitățile de învățâmânt au prezența fizică în această săptămână, excepțiile numindu-se Liceul Teologic Penticostal Arad (28% rata de vaccinare a dascălilor) și Liceul Teologic Baptist „Alexa Popovici” Arad (40%) – plus două școli postliceale, FEG (55%) și „Theos Speranța” (58%).

  În aceste zile, elevii din instituțiile amintite au șansa de a reveni în bănci, pentru că municipiul ar putea coborî sub 3 la mie în ceea ce privește incidența COVID-19, duminică fiind de 3.04.

  În ceea ce privește școlile de nivel primar, gimnazil și liceal, în județ mai sunt în online cele din: Berechiu (0% rată de vaccinare a profesorilor), Chisindia (18%), Chemlac (25%), Chișlaca (25%), Ostrov (29%), Păiușeni (33%), Odvoș (43%), Mănăștur (43%), Zăbrani (45%), Chesinț (45%), Conop (47%), Vârfurile (47%), Vinga (48%), Craiva (48%), Milova (50%), Horia (50%) și Dezna (53%).

  SCENARIILE DE FUNCȚIONARE PREZENTATE DE ISJ ARAD

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.