Doar cu Bodea, rămânem în frig. Nu se face primăvară. UTA – Luceafărul 0-3

  de Lucian Dănilă | 16 martie 2019, 8:12 PM | Sport | Topic special

  0

  UTA a fost zdrobită de Luceafărul Oradea, echipă care luptă din greu pentru salvarea retrogradării. În tur, arădenii au câștigat chiar la Oradea deși, teoretic, au avut un lot de jucători inferior valoric cu cel de astăzi. În această dimineață, la matineul de pe Motorul, câțiva dintre jucătorii de bază ai Bătrânei Doamne erau în tribune.

  Melinte, Manea, Coulibally și Copaci erau spectatori din diverse motive. Dar cea mai importantă absență a fost cea a antrenorului… Ionuț Popa se pare că are probleme grave de sănătate și din această cauză nu s-a mai prezentat la echipă de miercuri. „Problemele sale de sănătate se pare că s-au acutizat. A fost la doctor la Budapesta, la Arad, la Timișoara și Iași, dar tot nu i-au dat de capăt. Am urmat cu strictețe programul de antrenament trasat de el, iar în această dimineață l-am așteptat în vestiar. Nu a putut veni din cauza stării sale de sănătate, iar acest lucru i-a afectat, negativ, foarte mult pe jucători”, explica „secundul” Cristian Păcurar la finalul jocului.

  A fost 3-0 pentru Luceafărul după un meci în care UTA a arătat rău spre foarte rău. Rus a ratat singura mare ocazie a arădenilor când scorul era 0-0, în minutul 15. A scăpat singur cu Moga după o pasă primită de la Kanda, a împins mingea pe lângă portarul advers dar și foarte puțin pe lângă poartă. Apoi, bihorebii au pus stăpânire pe joc și au deschis scorul prin Vasile Pop care a marcat cu latul, din voleu, din interiorul careului utist, după o centrare a lui Dulca. A venit apoi minutul 38, moment în care arbitrul Codrea a inventat un penalty la o luptă corp la corp între Șeroni și Bebey. A transformat Paraschiv și s-a intrat cu 0-2 la vestiare.

  Păcurar a încercat să mute ofensiv. I-a introdus pe David Popa și Stahl în locul lui Hrezdac (care acuza dureri) și a lui Costin. Ca ghinionul să fie și mai mare, Stahl s-a accidentat în minutul 58 și a trebuit să fie înlocuit de Ivan. În minutul 71 UTA a rămas în inferioritate după ce Iuga a acuzat o stare de amețeală și nu a mai putu continua jocul. A fost transportat la spital, iar în locul său nu a mai intrat nimeni pentru că cele trei modificări erau deja efectuate. Paradoxal, UTA a jucat mai bine în zece decât o făcu-se până atunci, asta probabil și din cauză că cei de la Luceafărul doreau să pună rezultatul la conservat. Șeroni putea marca în minutul 89, dar șutul său a trecut puțin pe lângă poartă.

  Orădenii aveau să marcheze pentru 3-0 în minutele de prelungiri tot în urma unui penalty ușor acordat la un presupus fault al lui Ivan la Paraschiv. A executat același Paraschiv, Bodea a parat mingea, dar Paraschiv a urmărit-o și a introdus-o în plasă. Pe parcursul meciului, Roberto Bodea a mai avut câteva intervenții foarte bune, fiind probabil singurul jucător cu notă de trecere din cadrul echipei UTA.

  Doar cu Bodea rămânem în frig, iar primăvara fotbalistică o vom aștepta mult și bine…

  UTA ARAD – LUCEAFĂRUL ORADEA     0-3 (0-2)

  UTA: Bodea – R. Iuga, El Hasni, Şeroni, Ciucur – I. Neagu, Hrezdac (46 Stahl, 58 Ivan) – Cr. Costin (46 David Popa), Miculescu, Kanda – Cip. Rus (cpt.)

  Rezerve: Zamfir – Rz. Ivan, Vulturar, Stahl, Dav. Popa, Cr. Matei, Isac

  Antrenor: Ionuţ Popa

  Luceafărul: Moga – Ciul (83 Preoteasa), Yabre, Al. Băican, Oros (cpt.) – Vas. Pop Prejmerean, Lu, Al. Dulca (77 Mitrică) – G. Paraschiv, Bebey (69 Ludușan)

  Rezerve: I. Rus – Preoteasa, P. Peter, Luduşan, Mitrică, Wanya, Moihedja

  Antrenor: Cristian Lupuţ

  Arbitru: Cristian Codrea (Baia Mare)

  Asistenţi: Bogdan Ioan Dragoş (Făgăraş) şi Răzvan Ionuţ Soponar (Baia Mare).

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.