Ionuț Popa ar putea renunța la antrenorat! Starea sa de sănătate s-a agravat. UTA e în derivă

  de Lucian Dănilă | 17 martie 2019, 12:07 PM | Sport | Topic special

  0

  UTA a fost umilită pe teren propriu de gruparea bihoreană Luceafărul Oradea. A fost 3-0 pentru oaspeți după un meci care a arătat că arădenii sunt în derivă. Care ar putea fi cauza acestei derive? Răspunsul a venit după meci de la secundul Cristian Păcurar.

  „Prezenţa şi statutul lui Ionuț Popa este cu totul şi cu totul altceva, iar faptul că nu a fost prezent la teren pentru meciul cu Luceafărul s-a reflectat în modul cel mai negativ asupra vestiarului. Voi avea şi alte discuţii cu Mister, dar şi dânsul trebuie să aibă o discuţie şi cu cei din conducere”, spune Păcurar.

  Astfel, pentru prima dată în ultimul an și jumătate se pune problema unui nou antrenor la UTA. Problemele de sănătate ale lui Ionuț Popa au început în luna ianuarie, iar de atunci ele s-au acutizat.

  „Sănătatea oricărui om este cea mai importantă. Miercuri, Mister va face o spectroscopie la Timişoara, iar până atunci ţine un regim la sânge. Aşadar, de miercuri încolo vom ştii mai exact ce se întâmplă. A fost la cinci-şase doctori, la Timişoara, Arad, Iaşi, Budapesta şi nimeni nu a dat de cap problemei.

  Vreau să îi transmit lui Mister ca suntem alături de el, băieţii au avut un şoc când el nu a apărut în vestiar. Am crezut că este un şoc motivaţional, dar – din păcate – nu a fost aşa. Miercuri a fost ultima zi când Mister a venit la teren, mai apoi s-a simţit foarte rău. L-am sfătuit să rămână acasă joi şi vineri pentru a putea fi astăzi alături de noi, dar nu a putut veni. Le-a transmis prin telefon unele lucruri jucătorilor, iar eu am fost ieri la dânsul şi am discutat. Formaţia a făcut-o doar dânsul. În special jucătorii aduşi de dânsul au fost puţin bulversaţi în absenţa sa. Vechile probleme s-au acutizat şi, din ceea ce ştiu, dânsul a intrat în concediu medical”, a spus Cristian Păcurar.

  UTA a susținut în acest an patru meciuri, toate patru împotriva unor echipe aflate în lupta pentru evitarea retrogradării. Arădenii au câștigat ușor cu Brăila, s-a chinuit cu ACS Poli, dar le-a pierdut pe cele cu Ripensia și Luceafărul. Evoluția contra celor de la Luceafărul a fost cea mai slabă din acest retur.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.