Cristian Păcurar, șeful Academiei UTA, este în doliu. Tatăl său, Dumitru Păcurar, s-a stins din viață

  Cristian Păcurar, șeful Academiei UTA Arad, este în doliu după decesul tatălui său, Dumitru-Octavian Păcurar, la vârsta de 71 de ani.

  „Ai fost cel de la care am învățat cel mai mult! Îți mulțumesc tata! Drum lin în ceruri”, a scris Cristian Păcurar pe contul său de Instagram. Cristian Păcurar este antrenorul care i-a pregătit încă de la copii pe Dennis Man, Adrian Petre, Răzvan Oaidă sau Albert Stahl, jucători care acum evoluează la echipe ca Parma, Viitorul, FCSB sau Astra.

  Dumitru-Octavian Păcurar a lucrat o viață la fosta fabrică Strungul, devenită, după Revoluție, Aris. S-a stins după ce a luptat ani de zile cu o boală incurabilă.

  Priveghiul are loc astăzi și mâine de la ora 19 la Casa Funerară Kuki de pe strada Cocorilor.

  Luni are loc slujba funerară, tot la Casa Funerară Kuki, începând cu ora 15. La ora 16 trupul neînsuflețit va fi transportat la cimitirul Eternitatea (UTA).

  Condoleanțe familiei Păcurar.
  Drum lin printre îngeri, Dumitru-Octavian Păcurar.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.