marþi, 28 mai, 2024

Special Arad Logo

  Clubul UTA îl sprijină pe antrenorul Cristian Păcurar: „susținem în totalitate demersul lui”

  de Lucian Dănilă | 10 mai 2017, 3:45 PM | Sport

  1

  Clubul UTA a luat postat pe pagina de internet a clubului o poziție oficială în ceea ce privește apariția în presă a unor articole referitoare la antrenorul Cristian Păcurar, cel care pregătește alături de Dan Oprescu atât echipa din Liga a 3-a a clubului arădean, cât și grupa Elite A.

  Reamintim că Gazeta Sporturilor a publicat un articol în care se spune că antrenorul arădean Cristian Păcurar ar fi mințit în CV-ul depus la Școala de Antrenori din cadrul FRF cu privire la acceptarea sa pentru obținerea licenței A.

  Ieri, George Țucudean, fotbalistul arădean care acum evoluează la Viitorul Constanța, îl susținea și el pe cel care l-a pregătit în perioada junioratului.

  Comunicat al clubului UTA

  Vis-a-vis de articolele apărute în ultimele zile, referitoare la antrenorul Cristian Păcurar, susținem în totalitate demersul lui de a se specializa în continuare în meseria pe care a îmbrățișat-o de atâția ani, cu rezultate foarte bune. Dintre realizările sale, amintim: foarte mulți juniori promovați la naționalele României la diferite categorii de vârstă, titluri naționale de campioni și vicecampioni, si, nu în ultimul rând, pregătirea multor jucători deveniți importanți în actuala echipă de seniori a clubului nostru. Filosofia clubului rămâne aceeași, de susținere, promovare și perfecționare continuă a  propriilor antrenori.

  SURSA: uta-arad.ro

  pacurar uta

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Toate bune si frumosase, clubul UTA, (chiar si Atletico), ii poate multumi Dlui Pacurar, ca facut treaba buna,cu juniorii, mai ales, ( inclusiv retrogradarea echipei de C, clasata…ultima, incit UTA va avea,la anul, doua echipe de Judet. Dar trebuie sa acceptam ca Strungul nu este Aris, ca divizia C nu e divizia B si nici antrenorul secund nu e principal. Cu aceste „greseli ” admise putem admite ca dl Pacurar merita sa aiba dreptul la o instruire mai buna, de tip Pro

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.