luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update DNA la PNL Arad? Acuze grele din interiorul partidului care îl vizează chiar pe primarul Gheorghe Falcă!

  de Special Arad | 15 februarie 2016, 5:02 PM | Știri Arad

  9

  Știri Arad. Remus Guţu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad (CJA) şi prim-vicepreşedinte al PNL Arad și-a dat demisia din toate funcțiile pe care le deținea în filiala liberală arădeană.

  A susținut o conferință de presă prin care anunța și de ce a luat această decizie, dar – mai mult – a vorbit și despre ceea ce l-a făcut pe Gheorghe Falcă, primarul Aradului, să se opună schimbării conducerii Companiei de Apă Arad, asta după ce timp de doi ani i-a tot cerut demisia directorului Gheorghe Bănățean.

  „Cu 45 de minute înainte de şedinţă, am fost sunat de domnul Falcă, care pe un ton foarte serios mi-a cerut să vin de îndată la partid, împreună cu consilierul judeţean Covaliv. Acolo l-am găsit pe domnul Falcă cu domnul Micle şi doamna Simona Iorgovan (n.r. – ambii consilieri judeţeni). Când l-am întrebat care este motivul pentru care ne-a chemat a spus că e prea devreme să schimbăm conducerea Companiei de Apă acum, că nu e momentul, că nu e ocazia. L-am întrebat dacă-mi cere în mod expres acest lucru, pentru că dacă-mi cere preşedintele partidului asta, eu, care sunt de cuvânt, aşa voi face, dar domnul Falcă s-a eschivat în privinţa răspunsului. La plecare, mi-a cerut însă să mai rămân un minut cu el şi mi-a spus că domnul Bănăţean a început să fie cooperant şi că ne va ajuta în campania electorală din 2016 (n.r. – tot ce povesteşte Guţu se petrecea în decembrie). Eu l-am întrebat cu ce iar domnul Falcă a răspuns: «Cu bani, ce dracu!?». Mi-a cerut apoi să mă întâlnesc şi cu Bănăţean, care m-a aşteptat în parcare la Consiliul Judeţean şi mi-a confirmat cele spuse de domnul Falcă, adică faptul că ne va ajuta în campania electorală din 2016. Eu i-am spus atunci că nu vreau să fac parte din înţelegerile şi certurile lor şi că am hotărât, împreună cu Adrian Ţolea, preşedintele interimar al CJA, schimbarea sistemului de administrare de la Compania de Apă. Rezultatul a fost acela că votul meu şi al domnului Covaliv au fost hotărâtoare pentru schimbarea sistemului de administrare al companiei”, a povestit Remus Guţu, conform newsar.ro.

  Acuzele sunt demne de DNA și nu ar fi exclus să auzim în viitorul apropiat de vizita procurorilor acestei instituții la Arad.

  UPDATE: Din informațiile pe care le deținem, vicepreședintele CJ Arad, Guțu, și-ar fi declarat intenția de a declara în scris, procurorilor, tot ceea ce s-a întâmplat. De unde se poate constata cât de mare e scandalul în sânul liberalilor.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Nu ma privește lupta politica. Un lucru e cert însă. Acel cocalar susținut politic, la vârful unei instituții de stat precum CAA, nu are ce sa mai caute acolo. Este incalificabil ce face acest nătâng cu banii aradenilor. Daca stai cu oamenii din CAA de vorba, te crucești efectiv! Furt din bani publici, cu SACUL! ALO, DNA, se aude?????????????

   +14 voturi
   +1
   -1
  2. Ştiţi foarte bine că domnul Guţu este un mincinos de profesie. Dacă ar fi fost un alt personaj din PNL, poate ceva mai credibil, aş fi crezut ce îmi povesteşte. Dar eu, din păcate îl cunosc pe Guţu şi este un cartofar notoriu. În plus declaraţiile de la DNA trebuie susţinute şi cu alte probe.Dacă proba dvs. este cuvântul lui Guţu atunci vă rog să îmi permiteţi să râd. Să fiţi iubiţi!

   --4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.