marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Discuție decisivă pentru Roger! „Are ofertă de la un club mare”

  de Lucian Dănilă | 4 ianuarie 2022, 4:00 PM | Sport

  0

  Roger Junior, brazilianul sosit la UTA în iarna anului trecut de la gruparea letonă FC Riga, a intrat în ultimele șase luni de contract cu gruparea arădeană. Deși se discută de mai bine de două luni prelungirea înțelegerii sale cu clubul din Arad, până în acest moment nu s-a bătut palma în ceea ce privește un nou contract.

  De serviciile jucătorului brazilian s-a interesat și antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, dar mai nou s-a arătat interesată și CS Universitatea Craiova. De asemenea, pentru Roger s-au interesat și mai multe cluburi din afara țării, iar Apostu a spus ieri că „are o ofertă de la un club mare”.

  Din informațiile noastre, lucrurile s-au împotmolit la bonusul financiar pe care îl pretinde brazilianul, salariul său nefiind unul care să nu poată fi suportat de conducerea grupării arădene.

  În vederea prelungirii contractului lui Roger, urmează ca în următoarele zile, atunci când echipa va fi în Antalya, să aibă loc o discuție decisivă între impresarul Bogdan Apostu și Alexandru Meszar, conducătorul clubului arădean.

  „Roger este singurul jucător străin pe care îl reprezint oficial dintre fotbaliștii aduși la UTA. El are mai multe oferte, dar așa este corect și normal să mai discutăm cu UTA. Am o relație specială cu acest club și voi avea o discuție cu domnul Meszar. Nu avem un termen limită, noi îl fixăm până la urmă, dar, din punct de vedere legal, orice jucător aflat în ultimele șase luni de contract poate semna cu oricine.

  Într-adevăr, am văzut ceea ce a declarat și domnul Meszar și e adevărat și anume că UTA a prelungit contractele tuturor jucătorii cu care a dorit să prelungească. Mai departe vom vedea”, a spus Bogdan Apostu.

  „Chiar dacă nu oferă cele mai mari salarii, UTA a devenit o echipă solidă, o echipă foarte bună de Liga 1, care oferă stabilitate și atrage prin prisma numelui și a atmosferei create pe stadion, a numărului de spectatori și jucătorii preferă să aleagă UTA în detrimentul altei echipe care oferă contracte cu 500-1.000 de euro în plus, dar joacă în fața a 300 de spectatori”, a încheiat Apostu.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.