Diploma „Arădeni cu care ne mândrim”, pentru Aniela Mladin, Gualapack și susținerea acțiunilor caritabile

  de - | 17 December 2021, 9:40 PM | Comunicate contra cost

  0

  O comunitate se dezvoltă prin solidaritate. În ultimii ani, firmele care au creat locuri de muncă și dezvoltare au înțeles că au și o responsabilitate socială față de comunitățile în care își desfășoară activitatea. Una dintre societățile active în susținerea actelor de caritate și a asociațiilor voluntare în județul Arad este Gualapack din Chișineu-Criș, reprezentată de Aniela Mladin. Deputatul Sergiu Bîlcea a remarcat implicarea lor pentru comunitate, pentru arădeni și le-a acordat diploma „Arădeni cu care ne mândrim”.

  „Există întotdeauna un parteneriat între firmele serioase și comunitate, cu multe beneficii reciproce. Am urmărit cu interes în ultimii ani modul în care Aniela Mladin și echipa Gualapack s-au implicat prin donații în susținerea activităților caritabile. Îi felicit și le mulțumesc în numele comunității arădene, este o bucurie să le acord diploma «Arădeni cu care ne mândrim» pentru tot ceea ce fac, pentru modul în care se implică și contribuie la construcția unei societăți mai educate, mai sănătoase, mai bune”, a declarat Sergiu Bîlcea.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.