Prim-vicepreședintele Asociației Municipiilor din România, Gheorghe Falcă, i-a acordat „Diplomă de excelență” primarului Falcă Gheorghe. Incredibil!

  de Alin Olteanu | 14 noiembrie 2018, 9:50 AM | Administraţie | Recomandările editorilor

  2

  Ce faci când nu te mai crede nimeni ca politician și trebuie să te remarci? Îți dai singur diplomă! Exemplul… mai jos!

  Ce avem noi aici? Avem un comunicat trimis de Primăria Arad, prin care Biroul de Presă al instituției ne informează că municipiul Arad (mai ales Gheorghe Falcă, pentru că el apare în toate fotografiile trimise) a câștigat premiul de excelență „Bla, bla, bla..” în cadrul Galei Asociației Municipiilor din România. „Beton” – ne-am spus – și am continuat cu ideile care ni se învârteau în minte: „Doar noi nu suntem înțelegători și îl criticăm pe primar pentru că nu face nimic. Ce răi suntem!”.

  Însă cum suntem mai iscoditori din fire, am deschis pagina de Internet a acestei asociații (apropo, Aradul ce contribuție anuală are în cadrul ei? – nota red.) ca să ne „dăm” și noi pe ea, să ne dumirim cine sunt acei „magnifici” care au votat ca Aradului, pardon, lui Gheorghe Falcă să-i fie acordat premiul. Și cum ne așteptam… surpriza nu a fost atât de mare: în Comitetul Director al Asociației, adică forul care o conduce, ca și prim-vicepreședinte apare chiar el, „splendoarea” asta de edil care centrează și tot el și dă gol cu capul: Gheorghe Falcă. Adică, tu ești în conducere și-ți dai ție premiul!

  Sperăm că în acest caz, cu „excelența în impostură”, să intervină VAR-ul, iar după ce arbitrul se va uita la reluările video (explicate mai sus) să vadă reluarea, să anuleze golul.. A fost unul turcesc (asta e doar pentru cunoscătorii de fotbal)

  Citiți comunicatul Biroului de presă al Primăriei Arad și, mai jos, în fotografie, puteți să aflați, cu exactitate, cine i-a dat premiul lui Gheorghe Falcă pentru ca acesta să-și mai ducă câteva voturi la imaginea greu încercată în ultimii ani.

  Aradul,  premiat pentru „Excelenţă în Regenerare Urbană a Spaţiilor Publice” la Gala Asociaţiei Municipiilor din România. Municipiul Arad a obţinut în cadrul Galei Asociaţiei Municipiilor din România (AMR) 2018, premiul pentru ”Excelenţă în Regenerare Urbană a Spaţiilor Publice”. Evenimentul organizat de AMR sub patronajul Preşedintelui României, a avut loc luni, 12 noiembrie 2018, la Ateneul Român şi a reunit numeroşi reprezentanţi ai administraţiei locale.  Municipiul Arad a fost reprezentat de către primarul Gheorghe Falcă, cel căruia i-a fost înmânat trofeul de excelenţă.

  Mă onorează şi mă bucură în egală măsură faptul că Municipiul Arad a primit acest premiu. Întotdeauna am spus că în România nu există un proiect de o asemenea amploare şi complexitate. Regerenarea urbană a spaţiilor dintre blocuri, proiect în valoare de 50 de milioane de euro, va aduce beneficii cetăţenilor acestui oraş din punctul de vedere a spaţiului verde, a locurilor de joacă, a parcărilor, a trotuarelor. Vorbim despre kilometri pătraţi întregi de spaţiu verde reabilitat, noi locuri de joacă amenajate, 8 parcări supraterane ce vor genera aproape 8 000 de locuri de parcare între blocuri.  Experţii care au analizat proiectele administraţiilor locale au apreciat efortul depus de municipalitatea arădeană şi m-a bucurat în mod special expunerea domnului rector al Universităţii de Arhitectură şi Urbanism din Bucureşti care la rândul său a subliniat dimensiunea acestui proiect ambiţios”, a  declarat primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.