Din seria „cum faci mișto în formă continuată de Arad”: îl pui tot pe Totolici director la Spitalul Județean

  de Lucian Valeriu | 8 iunie 2015, 9:33 AM | Culise | Recomandările editorilor

  2

  „Tot Totolici” e, din punct de vedere lingvistic, o cacofonie: o „asociere neplăcută de sunete.” Din punct de vedere administrativ, social, juridic și, deloc în ultimul rând, medical, e chiar mai rău: un mișto în formă continuată (pentru că a mai fost – deci e cu recidivă), de pacientul arădean, de contribuabilul român și de sistemul de sănătate… o asociere în vederea comiterii de șmecherii. Pe de altă parte, e în firea lucrurilor – așa cum se întâmplă ele, de vreo 6 ani, de când Spitalul Județean e sultanat: pe cine să pună Ioțcu director în afară de Bogdan Totolici?! Decât pe Bogdan Totolici… pentru că cu el (scuze, dar în acest context, cacofoniile sunt obligatorii) se poate face tot… chiar mai mult decât tot: Totolici se poate face din spitalul ăla! Un harem cu tripou inclus… un gigantic cuibușor de nebunii. Împotriva firii unui spital – dar ce dracu mai e în firea lucrurilor în Aradul ăsta?…

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Tripoul va fi gazda unui mare”concurs”, dar inainte de Toto . Cadana se pregateste …priveste spre ultima colectie Dolce Gabana si concide ca e” prea putin” ,si mai da o raita si pe la Chic ,ca si aici primeste exclusivitate.
   Deci “LUME LUME,CONCURS MARE” .luati credite de la banci,cereti mosteniri bunicilor,vindeti inele si cercei …Cadana vrea sa-si reconstituie bugetul.Poate vin vremuri grele,poate vine DNA.E bine sa o prinda pregatita!

   +14 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.