luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  LOCAL: Dimplomă pentru „cele mai antidimplomate păpuși de la noi din sultanat” – doamnelor de la Județean!

  de Special Arad | 30 decembrie 2014, 1:28 PM | Pamflet

  3

  Mirela Bălan n-are nicio poză pe niciunde – decât, eventual, la Sultan în telefon… da acolo nu umbli tu. V-am zis – păpușa n-are nimic pe ea… într-un articol care a făcut atâtea furori încât dacă dai search pe Google cu Spitalul Judetean Arad, imediat după site-ul lor îți dă Spitalul Județean Arad – un harem al rechinilor condus de o cadână și câțiva sultani…
  Pe de altă parte, Teodora Olariu are atâtea poze peste tot încât ar fi chiar obscen să mai punem și noi una serioasă pe net…

  Viralul anului 2014, așadar, pe LOCAL… că, vorba unui comentator ai cărui fani suntem, la rându-ne, „vericule, să vezi azi cum se dădeau pe secţii printurile din mână-n mână, pe sub masă, de parcă erau epistolele sfântului efrim cel nou, ăla de l-a blagostovit bor-ul să desfacă de procese, boli de rinichi, droguri şi viruşi de calculator. o veselie, ce mai…”

  Dimploma pentru „cele mai antidimplomate păpuși de la noi din sultanat” merge, așadar, la doamnele Olariu și Bălan – care, una la vârsta și experiența, cealaltă la frumusețea ei, se demit să aplice „tactica înjurăturii din spatele ușilor închise”… la indicațiile proaste ale lui Ioțcu – un fochist din Căprioara și Totolici – un răufăcător expulzat care taie în carne vie.

  21-LOCAL

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.