miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Dimploma „Ține-o sus și… tare!” se acordă lui Sergiu B.! Pentru ce? Deocamdată, pentru „doamna Pâncota-Seleuș”…

  de Special Arad | 5 ianuarie 2019, 1:21 PM | Pamflet

  1

  Cică singura doamnă din Înalta Societate care i-a „scăpat” printre degete (și cuvinte!) lui Sergiulică Bîlcea, e „Pâncota-Seleuș”. În rest, nu a ratat aproape nimic, și pe undeva putem spune că e la concurență cu modelul său în tot și în toate, Gheorghe Falcă. În consecință, s-a lăudat, vicele de la CJ, că a adus și a „avut” până și ecplisa de lună!

  Însă, doamna asta… care i-a scăpat printre degete și îi face zilele amare și grele, nu numai că a fost de neatins, ci își mai și bate joc de el.

  La un moment dat chiar el, vicele, ne-a spus: „E perfectă! Nu are nicio gaură descoperită. Are «centura» de castitate din material dur. E bine îmbrăcată, în rochie albă acum, are „fundament” solid, costă rezonabil întreținerea ei… și am garanție opt ani, nu șase, că nu va deveni o stricată!, că nu o să îmbătrânească. Deocamdată nu are nicio uzură, așa încât cei din PSD rămân doar cu… oralul”.

  Constatându-ne mirarea, domnul Sergiu a continuat: „Dacă nu mă credeți, întrebați-i pe profesorii mei de la Facultatea de Drept de la UVVG câtă experiență am în și la doamne și… ” – și Sergiu Bîlcea s-a trezit din somn…

  Astfel, am realizat banalitatea: că „doamna Pâncota-Seleuș” nu e decât un banal drum județean, nu o femeie grozavă, că drumul are gropi la câteva luni după ce s-a turnat asfaltul (fără strat de uzură, ce-i drept), că domnul Bîlcea nu e decât un  jurist care s-a specializat politic în drumuri care s-ar putea să îi aducă câteva voturi.

  Și cu toate că vicele o ține „sus și tare”, doamna Pâncota-Seleuș e cam prăfuită și plină de găuri deja, arădenii care au „petrecut-o” exprimându-și greața în acest sens.

  Motivația Juriului Special AradȘefii Consiliului Județean Arad îl chinuie pe directorul Ciubotaru și l-au trimis să danseze lambada în fața presei, alături de constructor, fără procurori, pe drumul județean Pâncota-Seleuș (Audio/Video)

  DIMPLOMA SERGIU BÎLCEA

  An de an, începând din 2014, tragem linie și facem haz de necaz pe seama realității, acordăm, deci, Dimplome la mișto tuturor „panaramelor” anului la fiecare rubrică de pe Special Arad. Aceste articole sunt pamflete și trebuie tratate ca atare, dar orice asemănare cu realitatea NU este pur întâmplătoare.

  Din anul 2017, acordăm o singură Dimplomă cu +, o Dimplomă pozitivă, pentru cineva care într-adevăr merită stima și atenția noastră. Restul… e cam can-can!

  Vezi aici toate Dimplomele anului 2018!

  Citește și Dimplomele din anii trecuți:
  DIMPLOMELE Special Arad – 2017. Prostia, incompetența și, în anumite cazuri, gafele #PERSISTĂ
  DIMPLOMELE Special Arad – 2016. #pățăști!
  DIMPLOMELE Special Arad pentru panaramele anului 2015
  DIMPLOMELE Special Arad pentru panaramele anului 2014

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Mergeti sa faceti niste poze sa vedeti in momentul de fata starea drumului Pancota Seleus , si mai ales calitatea mult laudata de catre asa spusul domn Bilcea.
   Sa vedem ce are spus despre minunatul drum preamult laudat de el care dupa prima nonsoare a avut nevoie de „plombe”

   +5 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.