joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Dimploma „Petschovschi pentru fairplay în sportul rege și în interesul-regină” merge la Alexandru Meszar, cu mulțumiri pentru contribuție!

  de Special Arad | 5 ianuarie 2018, 12:44 AM | Pamflet

  0

  Dimploma „Petschovschi pentru fairplay în sportul rege și în interesul-regină” nu poate merge (goes) decât la Alexandru Meszar, cel care tocmai a anunțat că se retrage din conducerea și administrarea UTA-ei, fosta Bătrâna Doamnă.

  Un fairplay desăvărșit, care i-ar pune pe gânduri și pe liderii federației socialiste, cei care au inființat Trofeul Petschovschi, o recunoaștere care se acordă după fiecare etapă publicului care se comportă, ca să spunem așa, cel mai civilizat în condițiile de fotbal care, după cum se știe, nu sunt cele mai favorabile pentru asta.

  În acest spirit a acționat și Alexandru Mészár, ducând meciurile cât mai departe de lumea dezlănțuită, ba în a patra divizie, ba în stadionul din Aradul Nou, ca în cele din urmă să se oprească în divizia a doua la Șiria.

  Fairplay total, atât pe teren, unde UTA nu mai bate pe nimeni, cât și pe stadion, în fond ce poți face la Șiria să scandalizezi pe cineva?

  Nu ne mirăm așadar, dimpotrivă, recompensăm cu această dimplomă gestul ultim și suprem al lui Mészár, acela de a se retrage cu zâmbetul pe buze dintr-un club în care în afară de joc urât și mizerabil, wrong-play adică, nu mai este nimica.

  DIMPLOMA MESZAR

  Acest articol este un pamflet și ar cam trebui tratat ca atare!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.