duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Dimploma „Magna cum fraude” se acordă hoților beți care au dat tunul cu uraniu sărăcit la Vladimirescu, sub ochii ISU, făcând din Arad subiect național

  de Special Arad | 5 ianuarie 2018, 9:36 AM | Pamflet

  0

  Din ciclul „nu ai băut destul dacă nu te-ai făcut și de rahat”, doi hoți, aflați într-o stare avansată de ebrietate și rămași fără bani de încă un deț, au găsit soluția salvatoare: tunul! Astfel, au găsit repede „victima”, un depozit Amarad părăsit, în Vladimirescu, și au început să caute. Într-un final, au găsit ce căutau: metal bun de dus la fier vechi și tranformat în bănuți. Doar că… doar că… ajunși la depozit, la șeful de depozit, proștii, că beți e prea puțin spus, au desfăcut capsulele pe care doreau să le comercializeze și… s-au albit la fețele lor roșii de alcool: „Pepsi… nu e decât uraniu sărăcit! Și-atunci, noi, cum ne mai îmbogățim ca să ne continuăm „bairamul?”

  Nu au apucat să gândească prea mult că șeful de depozit i-a pus pe fugă… și a anunțat Miliția, ISU, Pompierii, SRI-ul, Prefectura și alte câteva… iar hoții, de atâta alergat, au ajuns să arunce „fierul”. De parcă n-a fost destul că românii vorebesc de multe ori singuri în fața greutăților, cei doi au vrut să-i „cadorisească” și pe frații unguri cu bogăiile noastre de uraniu, astfel că i-au dat drumul să curgă pe râul Mureș .

  Și de aici… alertă maximă! Autoritățile române au organizat celule de criză, scafandrii s-au pus pe căutat zi și noapte, cei de la ISU au vorbit și singuri, și cu presa, și ei între ei… per ansamblu o întreagă poveste despre cât de mult, de prost, de ieftin și cu ce rezultate se bea în România secoului XXI. Și despre cum pot fi prinse pe picior greșit instituțiile statului român.

  Dacă nu ne credeți, citiți aici: Miroase a Cernobîl în Arad! Hoți inconștienți au „îmbogățit” râul Mureș cu 40 de kg de uraniu sărăcit! Autoritățile țin totul sub tăcere! Comunicat de ultimă oră al Prefecturii Arad

  DIMPLOMA HOTILOR BETI care au dat tunul cu uraniu sărăcit la Vladimirescu

  Acest articol este un pamflet și ar cam trebui tratat ca atare!

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.