Dimploma „Limba lui e o comoară” i se acordă indubitabil lui Froanți, lingvistul din Micălaca

  de Special Arad | 5 ianuarie 2018, 12:58 AM | Strada

  0

  Dacă nu-l știți pe Froanți… n-ați pierdut nimic! Dar, pentru cei interesați, Froanți e „vedeta” Micălăcii. El e individul care face ca viața de pe străzile cartierului să pară mai frumoasă, mai colorată, mai lin(s)ă. Evident, ați ghicit despre cine vorbim. Despre personajul principal din blockbuster-ul intitulat „Sex oral în Micălaca” și pe care îl puteți revedea puțin mai jos.

  După cum puteți vedea și dumneavoastră sau, mă rog, puteți deduce, Froanți este lingvist, lingvistica fiind definită ca „știința care studiază limba”.

  Așadar, dimploma „Limba lui e o comoară” i se acordă indubitabil lui Froanți, lingvistul din Micălaca, împreună cu oda închinată lingvisticii micălăcene:

   

  Limba lui e o comoară,

  În adâncuri afundată,

  O unealtă tot mai rară,

  Printre coapse revărsată.

   

  Limba lui de foc ce arde,

  Ce-o vârăște-ntr-o distinsă,

  Cea mai mândră dintre coarde,

  Ce pe bancă sta întinsă.

   

  Limba lui melodioasă,

  Pură și micălăceană,

  N-o găsești în orice casă,

  Nici măcar la vreo soprană.

   

  O scoate seară de seară,

  Calculat ca un șahist,

  Chiar și când e frig afară,

  Doar e Froanți și-i lingvist.

   

  Acest articol este un pamflet și ar cam trebui tratat ca atare!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.