vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Dimploma „Jumanji” se acordă grădiniței Bergman, pentru fenomenele paranormale din jungla copilăriei

  de Special Arad | 5 ianuarie 2018, 1:06 AM | Pamflet

  0

  Fenomene mai mult decât supranaturale s-au petrecut în această toamnă la grădinița Bergman din Arad, unde – potrivit unor martori cvasioculari – un băiețel s-a apucat să joace Jumanji, fără să aibă nici cea mai vagă idee de puterea de neînchipuit din spatele teribilului joc. Micuțul de un an și opt luni a apucat zarurile magice, le-a azvârlit pe placa de carton și – puf! – îndată s-a deschis portalul către lumea fantastică a monștrilor mușcători de piele umană.

  Educatoarele se jură că totul s-a petrecut atât de repede încât până ce s-au dus în încăpere băiețelul era deja prada drăcoveniilor agresive, însă părinții nerecunoscători și lipsiți de imaginație nici nu vor să audă așa ceva, dând vina mai degrabă pe dințișorii unui drăcușor din lumea muritorilor de rând.

  Venind în sprijinul educatoarelor eroine, în frunte cu directoarea vitează, Special Arad oferă Grădiniței Bergman Dimploma „Jumaji”, pentru fenomenele paranormale din jungla copilăriei.

  DIMPLOMA grădiniței Bergman

  Acest articol este un pamflet și ar cam trebui tratat ca atare!

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.