miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Dimploma „Fă din rahat bici” se acordă PR-istului lui Sauron, pentru promovarea taberei de orci „Dezna”

  de Special Arad | 31 decembrie 2019, 10:36 AM | Pamflet

  0

  Se spune că reclama-i sufletul comerțului, dar pentru a face reclamă eficientă la anumite locații extraterestre, pentru care, în mod normal, oamenii au reticiență, trebuie să-ți cam vinzi sufletul dracului. Nu putem decât să opinăm că aceasta ar fi fost și strategia unui omuleț – isteț, isteț- care a reușit să devină cel mai bengos PR-ist, angajat cu carte întreagă de muncă, tocmai de Sauron. Ei bine, iscusința cu care a reușit să promoveze tabăra de orci din Mordor (a cărei intrare se face printr-un portal situat în inima localității arădene Dezna, de aici și numele de „tabăra Dezna”), e mai mult decât lăudabilă… e pură magie!

  PR-istul ăsta a înfăptuit aproape imposibilul, reușind să-i fraierească chiar și pe cei de la Booking.com, obținând pentru căsuțele alea maltratate de orci numai cuvinte de laudă și review-uri excelente. Asta da PR, frate!

  Noi, pentru talentul acesta supraomenesc, îi înmânăm o dimplomă cu promisiunea că, deși prima oară când am fost pe acolo ne-am lăsat pradă emoțiilor, data viitoare când ne vom afla prin zonă o să lăsăm teama la o parte și vom păși cu încredere prin portal, să-i scriem un review bun tocmai la șefu-so mare, că mai rar găsești angajați atât de dedicați în ziua de azi.

  DIMPLOMA PR istului lui Sauron

  An de an, începând din 2014, tragem linie și facem haz de necaz pe seama realității, acordăm, deci, Dimplome la mișto tuturor „panaramelor” anului la fiecare rubrică de pe Special Arad. Aceste articole sunt pamflete și trebuie tratate ca atare, dar orice asemănare cu realitatea NU este pur întâmplătoare.

  CLICK AICI pentru TOATE Dimplomele anului 2019!

  Citește și Dimplomele din anii trecuți:

  Dimplomele Special Arad 2018 – CINCINALUL Marii Uimiri
  DIMPLOMELE Special Arad – 2017. Prostia, incompetența și, în anumite cazuri, gafele #PERSISTĂ
  DIMPLOMELE Special Arad – 2016. #pățăști!
  DIMPLOMELE Special Arad pentru panaramele anului 2015
  DIMPLOMELE Special Arad pentru panaramele anului 2014

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.