marþi, 26 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Avertisment Via Ferrata – Cetate Dezna: „Aviz amatorilor de asemenea aventuri!”

  de Special Arad | 25 aprilie 2023, 4:17 PM | Știri Arad

  3

  (foto: Via Ferrata - Cetate Dezna / Facebook)

  „Unele persoane se pare că nu înțeleg riscurile la care se expun când parcurg un traseu de via ferrata fără echipament!”, avertizează pagina de Facebook a traseului de cățărare Via Ferrata – Cetate Dezna, publicând în urmă cu câteva zile o fotografie, ca exemplu negativ, cu un bărbat care a făcut exact acest lucru: și-a pus viața în pericol.

  „De data acesta, «specimenul» din imagine nu a pățit nimic. O cădere de la înălțimea respectivă putea să fie fatală sau putea să conducă la leziuni extrem de grave! Aviz amatorilor de asemenea aventuri!”, scrie în postarea de Facebook a traseului montan cu cabluri metalice din județul Arad, Via Ferrata – Cetate Dezna.

  Postarea a fost redistribuită, ieri, și de pagina de Facebook a Serviciului Național Salvamont, pentru a atrage atenția asupra pericolelor la care se explun turiștii care aleg să parcurgă trasee complet neechipați.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.