joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Dimploma „Combo Criminal” merge la duoul cineast-creștin-infracțional Dan „Jokerișca” și Cătălin „Dupurminatorul” pentru dubla performanță de a „ucide” cinematografia arădeană

  de Special Arad | 31 decembrie 2019, 10:20 AM | Pamflet

  0

  Ce „Avengers: Endgame”? Ce „Joker” și „Terminator 6: Dark Fate”? Puțiflenderii ăștia de Hollywood sunt copii mici pe lângă ai noștri „Jokerișca” și „Dupurminator”! La Arad avem combinații cinematografic-creștin-infracționale de-ți sare sarea și piperul de pe sarmale și muștarul de pe popcorn! Când vin ăștia doi – nu o dată, ci de două ori pe an! – îl bagă-n pământ pe Thor ca pe-un cui cu ciocanul lui și-l trimit pe Iron Man direct la fier vechi! Cu ăștia nu te pui, frăție! Ei simt chemarea chiar dacă nimeni nu-i cheamă… și vin, anihilează tot și mai revin! Nimeni și nimic nu le stă în cale!

  Stomatologul-pictor-actor Dan Merișca a mai primit o Dimplomă Special Arad „pentru cel mai bun film de comedie dintre toate dramele” în urmă cu doi ani, atunci când, tot alături de multitalentatul domn’ Cătălin Dupu (regizor, scenarist, scriitor și actor), a lansat producția cinepatologică numită „Frânturi de Speranță”, o telenovelă lacrimogenă de două ore la care, evident, ne-am spart de râs. Veleitățile involuntar comice ale stomatologului-pictor-actor Dan Merișca nu mai pot fi puse, astfel, la îndoială, ne pare însă nespus de rău că l-am cam ignorat atunci pe „maestrul” Dupu, „mastermind”-ul din spatele acelei chestii pe care cei doi o numesc cu mare mândrie film. Problema cea mare, în schimb, e alta: râdem, glumim, dar nu părăsim incinta cinematografului chiar atât de ușor precum ne-am fi dorit. Povestea nu se termină aici, se termină când vrea mușchiul „Terminatorului” Dupu și atunci când Merișca, acest „Joker” de Arad, va apuca să râdă la final!

  În anul de glorie 2019, duoul cineast-creștin-infracțional a revenit direct cu DOUĂ așa zise filme, un „combo criminal” în urma căruia nu ne-am mai spart de râs… am fost „uciși” de-a dreptul, iremediabil și irevocabil, la pachet cu cinematografia arădeană.

  „Iubire și Lumină” și „Dedal” au de toate, pentru toți. Primești cu nemiluita sentimente frânte și (în continuare) frânturi de speranță, iubire umană și Lumină Dumnezeiască, acțiune, infractori, drame de război și arme de ghetou (din motive neelucidate, s-a renunțat la acea minunată scară pe post de armă albă), comedianți fără simțul umorului și popi/comisari corupți și glumeți, dar mai presus de toate, primești ARTĂ de baltă cât cuprinde!

  Nu o mai lungim, așadar, vă invităm să vizualizați trailer-ele acestor capodopere arădene și vă invităm să recitiți umilele noastre recenzii la cele două filme de mare valuare! Am atașat mai jos și Dimploma de anul acesta, iar în rest… nu ne mai rămâne decât să așteptăm cu sufletul la gură anul 2020, în care – noi sperăm, căci speranța moare ultima! – să fim loviți, de o să ne-mprăștiem în trei direcții, DIRECT CU O TRILOGIE marca „Jokerișca” și „Dupurminator”. Așa să ne ajute Dumnezeu!

  Recenzie Special Arad „Iubire și Lumină”: „Mi-a dat de m-a julit”. Filmul lui Dupu și Merișca au ridicat standardul ridicolului la înălțimi dumnezeiești

  Recenzie Special Arad „Dedal”: O nouă palmă Artei, în regia lui Johnny Dupu. Vedeta este și de această dată Dan Merișca!

  DIMPLOMA Combo Criminal

  An de an, începând din 2014, tragem linie și facem haz de necaz pe seama realității, acordăm, deci, Dimplome la mișto tuturor „panaramelor” anului la fiecare rubrică de pe Special Arad. Aceste articole sunt pamflete și trebuie tratate ca atare, dar orice asemănare cu realitatea NU este pur întâmplătoare.

  CLICK AICI pentru TOATE Dimplomele anului 2019!

  Citește și Dimplomele din anii trecuți:

  Dimplomele Special Arad 2018 – CINCINALUL Marii Uimiri
  DIMPLOMELE Special Arad – 2017. Prostia, incompetența și, în anumite cazuri, gafele #PERSISTĂ
  DIMPLOMELE Special Arad – 2016. #pățăști!
  DIMPLOMELE Special Arad pentru panaramele anului 2015
  DIMPLOMELE Special Arad pentru panaramele anului 2014

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.