duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Dimploma „Cea(r)ta internetului” se acordă lui Florin Didilescu, cel care – deși a pierdut tronul Împărăției Cărților – a câștigat inimile a sute de arădeni

  de Special Arad | 5 ianuarie 2018, 12:23 AM | Pamflet

  0

  Dacă tot luăm la rând toate pățaniile năprasnice din Anno Domini 2017, am fi de-a dreptul nesăbuiți să nu amintim și unul dintre cele mai dramatice evenimente din acest an, telenovela tuturor telenovelelor care a pătruns în sufletul franțuzit al multor arădeni iubitori de teatru. Revolte întregi s-au declanșat (în mediul online firește, căci acolo par să le șadă bine în epoca asta) atunci când cu o cruzime scoasă parcă din romanele lui Alexandre Dumas, directorul Florin Didilescu a fost expulzat de pe tronul său din domnia cărților.

  O acțiune mârșavă, după cum aveau să arate cu degetul internauții lezați către planurile misterioasei Milady Boghicevici de Winter, luate pentru a-l înlocui pe multpreaîndrăgitul Papa Didi’Artagnan cu secretarul lui Richelieu, Contele de Sinaci Rochefort.

  Degeaba au protestat e-protestatarii, căci oricâte petiții online au semnat, sau oricâte statusuri cu CAPS LOCK au tastat, tăticul teatrului francofon din Arad nu a mai avut nicio șansă.

  Aruncat din Raiul Bibliotecii într-un mod bădăran, complet lipsit de eleganță, Didi’Artagnan și-a luat lucrarea de control încercuită „nesatisfăcător” și-a plecat direct în pensia în care oricum era înscris de o vreme, căci cârma fostului său imperiu avea să fie preluată, așa cum cerea intriga, de Sinaci-ul Rochefordit care și-a întors spatele, în doi timpi și trei mișcări, moșiei sale cult-rurale de pe Barițiu.

  Pentru a-i șterge tristețea din suflet, Special Arad îi acordă lui Florin Didi’Artagnan Didilescu dimploma „Cea(r)ta internetului”, căci deși a pierdut o funcție, a reușit să câștige sute de fani pe internet.

  DIMPLOMA DIDILESCU

  Acest articol este un pamflet și ar cam trebui tratat ca atare!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.