miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Vicepreședintele CJ, Claudia Boghicevici, admisă la Camera de Conturi a României. Își face „încălzirea” consilierul județean Garofița Popa?

  de Alin Olteanu | 1 octombrie 2018, 8:42 AM | Administraţie | Recomandările editorilor

  2

  Anunțam în urmă cu o săptămână că vicepreședintele Consiliului Județean Arad, Claudia Boghicevici și mangaerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, Carmen Lucuța au decis să participe la concurul organizat de Camera de Conturi a României  și, astfel, în cazul în care ar fi admise, să lase libere locurile ocupate în administrația locală.

  Ei bine, au fost afișate rezultatele probei scrise a concursului, iar treaba e cam „oablă”. Claudia Boghicevici a fost admisă cu nota 9,10 la concursul pentru un post de auditor public extern a Camerei Naționale de Conturi a României și ar putea să plece (se vorbește că i-ar fi fost găsită deja înlocuioarea, și anume consilierul județean PNL, Garofița Popa ), în timp ce Carmen Lucuța a primit și ea notă de trecere, adică 8,60.

  curtea de conturi 2

  Conform metodologiei de concurs, candiații urmează să participe la interviuri, după care să fie făcute sau nu formele de angajare.

  În tabelul de mai jos puteți afla notele tuturor celor care au participat la concurs, referindu-ne bineînțeles doar la Camera de Conturi Arad.

  curtea de conturi 3

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.