duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Claudia Boghicevici n-a intrat pe ușa din față a Curții de Conturi a României și acum sare pe geam! Rămânem fără ea…

  de O. Peniță | 24 septembrie 2018, 10:14 AM | Pamflet | Topic special

  5

  Aceste rânduri trebuie tratate ca pe un pamflet. De ce? Pentru că, parcă, Claudia Boghicevici este, de vreo câțiva ani, un „pamflet”. Sau poate o umbră… Despre activitatea ei la Consiliul Județean Arad nu am auzit decât că… îi plac banii și așa se poartă, conduce și administrează. Despre activitatea ei politică, mai ales după ce nu a mai fost deputat, nu am auzit decât că… îi plac banii și așa se poartă și cu colegii de partid. Despre activitatea ei în general… îi plac banii și „lucrăturile”. Face, doamna Boghicevici, pe oricine îi stă în cale. Calcă pe orice și pe oricine pentru scopul ei. Doar pe Falcă nu l-a „făcut”… Nici ca putere și nici ca bani…

  Of, câte am mai auzit despre femeia asta! Sincer, mai mult de rău decât de bine, în sensul că foarte mulți dintre cei care o cunosc, vorbindu-ne despre ea, ajung inevitabil la „multe fețe sub părul blond” și „tot ce face trebuie să se finalizeze cu un mic beneficiu”…

  Ei bine, o altă față a Claudiei Boghicevici ni se arată zilele astea. Care? – vă întrebați probabil cei care o cunoașteți. Ei bine… „îi plac banii și mărirea”… ceva de genul, păstrând bineînțeles proporțiile lui Claire Underwood din „House of Cards”…

  Pentru că nu a reușit să fie impusă de Partidul Național Liberal în funcția de vicepreședinte al Curții de Conturi a României, Claudia Boghicevici, aflată acum pe scaunul de vicepreședinte al Consiliului Județean Arad, pe banii noștri și pe spatele celor care i-au dat locul călduț după ce nu a mai fost parlamentar, își pune în aplicare, de câteva luni încoace, planul B.

  A stat în biroul de la CJ și și-a făcut copii după acte, a vorbit cu cine trebuie la telefon – cică ar fi vorba despre un șefuleț de la Curtea de Conturi, vicepreședinte, „ceva”, de prin Hunedoara – și și-a depus dosarul să devină auditor extern. Unde? Păi cum unde? La Curtea de Conturi – structura centrală. Dacă nu a putut să intre pe ușă, de ce să nu intre pe geam?…

  Iar acesta, geamul, pare că e deschis încet de cineva, în aceste zile… că uite, madame Boghicevici a primit „admis” pe dosarul pe care l-a trimis pentru a fi angajată ca auditor extern al Curții de Conturi a României (vezi tabelul de mai jos, poziția 43).

  Ce urmează? Păi…probabil o delegație la București, pe banii Consiliului Județean Arad, exact în perioada în care va avea loc proba scrisă a concursului. Iar după, dacă face punctajul, urmează interviul și… „pa și pusi”. A fost halta Arad, cu peronul pe partea dreaptă, urmează București cu… vise mari de mărire din orice parte privim.

  Unii, cică „proști”, din Consiliul Județean Arad, își freacă mâinile că scapă de ea… Dar, oare, chiar scapă?

  Nu am zis nimic despre realizările Claudiei Boghicevici ca vice de CJ? Hm… Voi le știți, că noi, spre rușinea noastră, nu!

   

  curtea de conturi 1

   

  curtea de conturi 2

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Despre ea, ce ai mai auzit?
   Eu ca si locuitor al cartierului GAI, NU am auzit nimic despre ‘binefacerile’ aduse cartierului cat timp ea a fost reprezentanta !

   Am auzit de EXISENTA ei abia dupa ce a fost inlocuita !

   Nu ai vazut ca isi asuma si festivalul etnic al Sarbilor? ca ea este, ca ea drege, ca ea face !

   Ce mama naibii face? ca de dansat, NU am vazut-o, de pedalat, NU am vazut-o !

   Ce face in CJA pana la urma?

   aaaaa… tot ce a facut cand a fost repreprezentanta al zonei GAI ! NIMIC… deci ia salar luna de luna si taie frunze la caini, dca face si asta.

   +8 voturi
   +1
   -1
  2. Buna ziua!
   locuiesc in Arad , in zona Intim , strada Andrei Saguna colt cu strada Piata Spitalului,
   As dori sa stiu daca si in acest loc va avea loc reabilitarea strazi si a zonei, deoarece in Zona Intim s a reabilitat , la celalate strazi dar aici, la blocul 5 scarile A, B SI C nu vad nici o miscare, mai ales ca strada Piata Spitalului duce spre POLICLINICA JUDETEANA, CENTRUL DE TRANSFUZII SI STATIA DE SALVARE.
   Va multumesc

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.