Cionca și Bîlcea își freacă mâinile de bucurie. Ziua Națională le-a făcut cel mai „tare” cadou: le-o „ia” pe Claudia Boghicevici! Urmează alegeri la CJ

  de O. Peniță | 29 November 2018, 7:22 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Claudia Boghicevici și-a văzut visul cu ochii și a trecut și ultima probă a concursului organizat pentru ocuparea unor posturi de auditor public extern – profil economic
  vacante în structura centrală și teritorială a Curții de Conturi a României. Conform anunțului postat pe pagina Curții de Conturi A României, vicepreședintele Consiliului Județean Arad s-a clasat pe locul nouă, obținând o medie finală de 9,16. Astfel, Boghicevici va pleca din Consiliul Județean Arad, această structură urmând să organizeze alegeri, cel mai probabil câștigate tot de un membru PNL.

  Cică, în curtea PNL, s-au și desfăcut sticlele de șampanie, mulți susținând că nu din cauza Zilei Naționale a României, ci „sărbătoarea” este un rezultat al fericirii că pleacă Claudia Boghicevici din Arad.

  boghicevici curtea de conturi

  În ceea ce privește concursul pentru ocuparea funcțiilor de auditor la Curtea de Conturi Arad, doar fostul subprefect al județului, Horvath Levente Akos și doamna Ulici Diana Sabina au fost admiși, restul fiind declarați „Respinși”.

  Curtea de conturi Arad

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.