marþi, 5 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Claudia a „pus-o”… E propunerea PNL, negociată deja, pentru funcția de consilier plătit cu mii de euro la Curtea de Conturi a României

  de Tudor Bogdan | 25 iunie 2020, 10:45 AM | Naţional | Recomandările editorilor

  0

  Deputaţii şi senatorii urmează să dea săptămâna viitoare un vot pentru funcţiile vacante de la Curtea de Conturi, adică pentru funcţia de vicepreşedinte şi cinci consilieri pentru Curtea de Conturi. Un consilier al Curţii de Conturi, precum şi vicepreşedintele instituţiei, încasează lunar în jur de 5.000 de euro. Până în prezent, funcţiile negociate sunt cea de vicepreşedinte, care ar urma să fie ocupată de senatorul PSD Niculae Bădălău, precum şi una de consilier, adică propunerea PNL pentru instituţie, arădeanca Claudia Boghicevici.

  Mandatul acestora este pe nouă ani. De asemenea, la bătaie vor fi puse şi şapte funcţii de membri în Consiliul Naţional de Combatere a Discriminării, poziţii recompensate cu aproximativ 2.000 de lei lunar.  Pentru aceste şapte funcţii şi-au depus candidaturile 26 de persoane.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.