marþi, 28 mai, 2024

Special Arad Logo

  Dimploma „Captain Animal Planet” se acordă lui Bandarna, un iubitor de feline, făcut în fel și chip de răii ăia de la Rise

  de Special Arad | 31 decembrie 2019, 10:20 AM | Pamflet

  0

  Adevărul despre Dan Barna – ca să folosim titlul acelei anchete notorii – e că are toate atuurile unui supererou salvator de suflete abandonate și pe cale de pierire în acest ecosistem natural numit România în care – ne asigură bandarna… pardon, Dan Barna – putem să exclamăm că suntem fericiți. E înalt, e de neclintit, e prezentabil (dacă e și prezidențiabil… a rămas tot cu semnul întrebării)… e fericit în România, dar mai mult decât orice, e un mare iubitor de animale, în special al mărcii feline. Când nu înțelegi ce pisici vrea de la tine, măcar o treabă știi: iubește pisicile!

  Ți se rupe, așadar, sufletul când îl vezi încolțit de hingherii ăia de la National Geographic… ba nu, scuze, ne-am încurcat din nou, e vorba de Rise Project (!), apoi îl vezi învins, trântit pe jos de niște animale politice din partide-mamut, ca în final să-l vezi plecând cu coada-ntre picioare ca un cățeluș sau pisoiaș plouat, fără Pedigree sau Kitekat.

  Fiind fericiți în România și mai sensibili-așa când vine vorba de animale, noi suntem în stare să ignorăm orice investigație sau dezvăluire-șoc ce-l vizează pe acest erou al Alianței 2020 (tre’ să recunoști, sună de mare angajament, ca alianța aia miraculoasă cu inelele de Pământ, Foc, Apă, Vânt și Inimă), drept pentru care, direct în două rubrici (Dezvăluiri și Animal Special), îi acordăm Dimploma „Captain Animal Planet”. Cu ce ocazie și pentru ce? Simplu! Pentru că este!

  DIMPLOMA DAN BARNA

  An de an, începând din 2014, tragem linie și facem haz de necaz pe seama realității, acordăm, deci, Dimplome la mișto tuturor „panaramelor” anului la fiecare rubrică de pe Special Arad. Aceste articole sunt pamflete și trebuie tratate ca atare, dar orice asemănare cu realitatea NU este pur întâmplătoare.

  CLICK AICI pentru TOATE Dimplomele anului 2019!

  Citește și Dimplomele din anii trecuți:

  Dimplomele Special Arad 2018 – CINCINALUL Marii Uimiri
  DIMPLOMELE Special Arad – 2017. Prostia, incompetența și, în anumite cazuri, gafele #PERSISTĂ
  DIMPLOMELE Special Arad – 2016. #pățăști!
  DIMPLOMELE Special Arad pentru panaramele anului 2015
  DIMPLOMELE Special Arad pentru panaramele anului 2014

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.