joi, 29 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Captain Planet ajunge pe marele ecran. Va fi o variantă distractivă a filmelor cu supereroi

  de - | 11 septembrie 2018, 4:45 PM | Film

  0

  Scenariul peliculei inspirate din serialul de animaţie al anilor ’90 este gata, scrie CineMagia.

  Un lungmetraj inspirat din popularul serial de animaţie al anilor ’90, Captain Planet and the Planeteers, îşi face drum către marele ecran. Produs de Paramount Pictures şi casa de producţie a lui Leonardo DiCaprio, Appian Way Productions, filmul are deja scenariul finalizat.

  Cel care a imaginat povestea, un nume ce a devenit apreciat la Hollywood mai întâi ca actor, Glen Powell (a jucat în serialul Scream Queens, Set it Up, The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society – îl vom vedea şi în noul Top Gun) a vorbit cu The Hollywood Reporter despre abordarea sa scenaristică.

  „Au mai încercat să facă acest film şi înainte, pe reţeta celor cu supereroi, însă era o abordare prea serioasă; a noastră este foarte amuzantă, subversivă, mai îndrăzneaţă şi mai întunecată. Uneori, astfel de lucruri trebuie abordate în mod logic. Dacă ai un supererou albastru cu părul verde, nu ai cum să vii cu ceva serios. Trebuie să mergi pe amuzament”, a explicat Newell.

  Serialul de animaţie avea în centru cinci adolescenţi din părţi diferite ale lumii, fiecare cu puterea de controla un element al naturii. Când îşi combinau puterile, îl chemau în ajutor pe Captain Planet, un supereou ce lupta pentru protecţia mediului şi a vieţii pe Pămant.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.