marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Dimploma „Ai, n-ai treabă, faci scandal” i se administrează, cu precizie chirurgicală, doctorului Adrian Pavel

  de Special Arad | 5 ianuarie 2018, 8:14 AM | Pamflet

  0

  Anul 2017 a fost unul destul de agitat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. Trei doctori s-au perindat la conducerea instituției care a fost implicată și în câteva scandaluri. Ei bine, aceste scandaluri au răsunat și în presa arădeană, iar unul dintre acestea(despre care unii spun că ar fi fost comandat) îl au în prim plan chiar pe șeful secției Chirurgie și Ortopedie Pediatrică, doctorul Adrian Pavel, căruia i se pregătea renovarea secției prin proiectul „Cu drag pentru viitor”.

  „Circul” era pe cale să înceapă prin decembrie 2016, atunci când chirurgul cu nume de apostol urmărea să-i dea un șut în bijuterii colegului său de etaj, Eftimie Miuțescu, mai marele secției Gastro-Enterologie, acuzându-l pe acesta din urmă că pune în pericol proiectul fiindcă nu vrea nici în ruptul capului să cedeze două încăperi.

  Între timp, Manole și ceilalți 9 meșteri mari, calfe și zidari, au găsit altă soluție pentru a-i renova „moșia” lui Pavel. Dar „moșierul” tot n-a fost mulțumit, că deh, ce moșier e ăla fără un birouaș al lui și numai al lui. Și-atunci, pe sistemul „ai, n-ai treabă, faci scandal”, s-a apucat și-a povestit presei cum noul proiect nu îndeplinește standarde și directive (n.red. – ale lui). Dar, după cum bine ne învață viața, nemulțumitului i se ia darul, iar proiectul a fost mutat la Compartimentul Clinic Boli Infecțioase Copii, unde a prins rădăcini și unde prima parte a fost deja finalizată la finalul lunii decembrie.

  Am tras pe noi, astfel, halatele de doctori specializați în Chirurgie Ironică și îi administrăm doctorului Adrian Pavel dimploma „Ai, n-ai treabă, faci scandal”, ajutați totodată de colega noastră Karma, care uneori îți dă, alteori îți ia, dar de cele mai multe ori „ți-o dă”.

  DIMPLOMA ADRIAN PAVEL

  Acest articol este un pamflet și ar cam trebui tratat ca atare!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.