Deputatul Florin Tripa solicită intervenţia ministerului Transporturilor pentru repararea trecerilor de cale ferată de la Zimand şi Chişineu-Criş

  de - | 12 martie 2019, 12:06 PM | Comunicate contra cost

  0

  Deputatul PSD Florin Tripa se arată îngrijorat de starea avansată de degradare în care se află trecerile de cale ferată de la Zimand şi respectiv Chişineu-Criş. În consecinţă, parlamentarul social-democrat intenţionează să adreseze, în această săptămână, o solicitare oficială ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, pentru reabilitarea obiectivelor menţionate.

  „Întotdeauna când constaţi o neregularitate şi o expui public este necesar să vii şi cu soluţii, pentru că simpla critică nu rezolvă problema de fond. Din acest motiv am şi decis să îl informez pe ministrul Cuc cu privire la disconfortul pe care îl produc cele două traversări de pe DN79 din cauza stării tehnice necorespunzătoare. Mai mult decât atât, solicit în nota mea oficială ca ministerul să finanţeze reabilitarea acestor obiective, fiind în asentimentul a sute de arădeni cu care am stat de vorbă şi care îmi împărtăşesc demersul. Cunoscând atenţia Guvernului pentru problematica în sine şi profesionalismul domnului Cuc, sunt convins că voi obţine reacţia scontată şi că lucrările de reparaţii vor demara cât de curând cu putinţă.

  Prin reabilitarea trecerilor de cale ferată de la Zimand şi Chişineu-Criş vom reuşi astfel să înlăturăm disconfortul unui număr însemnat de cetăţeni ai judeţului şi evident să eliminăm cozile atât de frecvente în acest moment”, spune deputatul PSD Arad Florin Tripa.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.