duminicã, 10 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Deputatul Florin Tripa militează pentru siguranța în trafic a cetățenilor județului

  de - | 13 iunie 2019, 11:55 AM | Comunicate contra cost

  0

  Deputatul PSD Florin Tripa a sesizat, printr-o notă oficială, conducerea Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara asupra unor neregularități de semnalizare rutieră, care pot genera accidente grave pe DN7, între localităţile Vladimirescu şi Păuliş.

  „Consider că mi-am făcut datoria ca parlamentar și ca cetățean responsabil, în momentul în care, înștiințat la rândul meu de către primarii mai multor localități din județ, am decis să apelez la vigilența conducerii DRDP Timișoara. În adresa mea am expus problema cu exemplificări concrete, tocmai de aceea am și anexat un tabel care curprinde toate locațiile aferente zonelor de presemnalizare și semnalizare, de pe pe o porţiune de aproximativ 20 km de pe DN7. Mă refer aici la presemnalizările aferente trecerilor de pietoni şi de pericolul indus de faptul că aceste presemnalizări nu au avertizare luminoasă. Sunt absolut sigur că înlocuirea acestora cu unele care prezintă acest avantaj ar reduce substanţial incidenţa accidentelor rutiere între localităţile Vladimirescu şi Păuliş. De asemenea am solicitat ca în cazul semnalizărilor, să se dispună ca acestea să fie atât luminate cât şi poziţionate pe consolă. Sunt absolut sigur că directorul DRDP Timișoara, domnul Cristian Ispravnic, va lua în considerare apelul meu și va proceda în consecință pentru a spori siguranța în trafic a cetățenilor județului”, spune deputatul social-democrat Florin Tripa.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.