Deputatul arădean Vasile Nagy părăsește AUR

  de Special Arad | 29 March 2023, 6:17 PM | Politikos

  1

  Vasile Nagy, ales deputat în Colegiul electoral nr. 2 Arad pe listele AUR, și-a anunțat despărțirea de acest partid. Politicianul nu a dezvăluit motivul din spatele deciziei sale, dar declară că, „pentru moment”, va activa ca deputat neafiliat.

  „Astăzi, în ședința Grupului parlamentar AUR din Camera Deputaților, mi-am anunțat colegii că am decis să părăsesc acest grup. Până ce voi analiza strategia politică pe care o voi aborda în viitor, voi activa în Parlament ca deputat neafiliat. Este un anunț important pentru orice persoană implicată în politică, le mulțumesc colegilor din Grupul parlamentar AUR pentru buna colaborare, dar de astăzi, drumurile noastre politice se despart. Este important să fii ferm în convingerile tale politice și să îți urmezi viziunea, chiar dacă asta înseamnă să iei decizii grele.

  Voi continua să apăr acele valori care m-au făcut să intru în politică: cinstea, corectitudinea, dragostea față de țară și popor, dedicarea totală pentru a-mi valorifica experiența în favoarea electoratului, cel care, prin voturile sale, ne-a trimis pe fiecare dintre noi în Parlamentul României”, declară Vasile Nagy într-un comunicat de presă.

  •  Citește și: Vasile Nagy și Călin Lădașiu deschid listele de la Camera Deputaților și Senat pentru AUR Arad! Cine sunt și de unde au apărut?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Îmi scapă mie ceva sau acest domn, cât și filiala partidului care l-a promovat în politică, s-au remarcat, de la Alegeri încoace, PRINTR-UN IMENS … ANONIMAT . 🤔
   .
   PS: cred că tocmai și-a semnat „sinuciderea” politică, dar mai știi…?!🙄

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.