De Crăciunul ăsta canicular, ne-mbătăm (virtual) cu Coca-Cola!

  de [email protected] | 9 July 2021, 6:20 PM | Pamflet | Topic special

  0

  Un lucru e clar: primarul Bibi nu e Pepsi

  În loc de investiții serioase și de durată, de exemplu mult tărăgănata reconversie a Cetății într-o zonă turistică, continuarea lucrărilor la pasajul din Micălaca, ori atragerea companiilor IT pentru a genera joburi bine plătite și de a motiva tinerii să nu mai plece în alte orașe mai atractive… la Arad, se știe, conducerea orașului se ocupă cu chichițe. Primarul Bibarț a dat „lovitura” (nu cu praștia, de data asta), a reușit din nou să atragă vremelnica atenție națională asupra Aradului cu o „știre” artificială de „maximă importanță”. Bradul artificial de (maxim) 20 de metri, despre care vorbește deja toată țara, va fi „servit” pe platoul din fața Primăriei abia la iarnă, însă anticiparea a atins cote maxime încă de acum, în caniculă maximă. Fără îndoială, dacă la altceva mai constructiv și de durată nu, Aradul excelează la „beții” de marketing de sezon, și chiar dacă miștourile din partea cetățenilor au curs pe rețelele de socializare mai dihai decât alcoolul sau băuturile răcoritoare pe gât, iată, orașul nostru a fost „ochit” și de Coca-Cola – reinventatoarea lui Moș Crăciun, practic, așa cum îl imaginăm în ziua de azi –, care-și face reclamă cu ajutorul (sau pe seama) Aradului.

  „Am auzit că la Arad au început pregătirile de Crăciun. Și nouă ne e dor de sărbători pe căldura asta, așa că vă trimitem caravana virtuală Coca-Cola ca să răcorim un pic atmosfera”, anunță compania pe Facebook.

  În speranța că urmează noul sortiment denumit „Bibi-Cola”, aplaudăm, deci, inspirația companiei Coca-Cola, căci să creezi entuziasm pentru un brad artificial arădean în mijlocul verii… asta-nseamnă să fii „mafiot” la marketing! Din păcate pentru Arad, în schimb, asta nu-nseamnă decât că avem un primar artificial.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.