joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Bibarț se pregătește de Crăciun în toiul verii. Nu vom mai avea cel mai urât brad, dar nici unul real…

  de Special Arad | 8 iulie 2021, 9:04 AM | Știri Arad

  4

  Bradul lui Bibi is back!

  După ce anul trecut, în decembrie, Aradul a ajuns în atenția presei naționale cu cel mai urât brad din țară, primarul Călin Bibarț s-a asigurat încă de acum, în mijlocul verii, ca „incidentul” să nu se mai repete: „Nu, n-a venit Crăciunul, dar ne pregătim!”. Bradul pregătit pentru sfârșitul acestui an nu va mai fi însă unul real, ci unul artificial, de 20 de metri înălțime.

  „Nu mai tăiem pădurea și… evităm eternele discuții! Am decis achiziționarea unui brad artificial. Unul frumos, de durată, din elemente demontabile, împodobit din belșug cu mii de luminițe cu leduri și alte ornamente, cu o înălțime de 20 de metri și o bază de 7 m, căruia îi este acordată o garanție de 10 ani!”, a scris Bibarț pe pagina sa de Facebook.

  Edilul a postat pe Facebook imagini cu un model la scară redusă al bradului ce va fi achiziționat.

  De bine, de rău, prefabricată sau nu (în sensul că e o campanie de imagine pentru primar), vestea a ajuns deja – și de această dată – în atenția presei naționale. HotNews.ro a relatat știrea obiectiv, dar a menționat ironic faptul că Municipiul Arad este, până vineri, sub cod galben de caniculă, temperaturile din vestul țării urcând până la 37 de grade Celsius. „Știrea” a apărut și pe publicații online precum Libertatea, Radio France International (RFI) România, Adevărul și B1TV.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Foarte haios Bibi, dar așteptăm și ceva proiecte mai serioase decât trotinetele, capacele de canal, brazii de crăciun si lectii de tras cu prastia.
   Startul e pierdut, vecinii sunt cu ani buni înainte. Măcar am putea învăța câte ceva de la ei. Să mai recuperăm ceva din decalajul care crește tot mai mult.
   Revitalizarea strandului ar fi un inceput bun. Proiectul unui Aquapark e perfect fezabil si deja implementat cu succes in orase de 10 ori mai mici.
   Accelerarea reabilitarii centrului istoric. Revenirea la un program normal la transportul in comun. In toata Europa se pune accent pe dezvoltarea transportului public nepoluant si reducerea emissilor de noxe, in timp ce in Arad traficul e din ce in ce mai haotic. Una din cauzele pt care aradenii prefera masina este faptul ca nu se pot baza pe transportul in comun. De exemplu isi duc copii la scoli cu masina prsonala, in timp ce in alte orase (romanesti) sunt linii dedicate transportului de elevi/studenti. Accelerarea reabilitarii centrului istoric este de asemenea de actualitate. (nu in ultimul rand i-ar asigura „o lovitura de imagine”, daca tot este asa dornic de popularitate.)

   +7 voturi
   +1
   -1
  2. Inca o data se verifica imprejurarea ca inainte de a-si depune candidatura (fie in legislativ,fie in executiv )la toate nivelurile,este necesara o serioasa expertiza psihiatrica(poate chiar cu internare pentru observar ),caci se intimpla ca accederea unora in posturi sa produca daune majore societatii sau comunitatilor locale. Desigur,asta pe linga tratamentul pentru insnatosirea persoanei.

   +6 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.