marþi, 5 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  „De Crăciun, fii mai bun!”. Studenţii UVVG, implicaţi în acţiuni caritabile

  de Special Arad | 21 decembrie 2021, 3:49 PM | Educaţie

  0

  „Căci dacă daţi, veţi primi. Darul vostru se va întoarce la voi în întregime, ba chiar sporit şi bine îndesat, cu mult mai mult şi dând pe dinafară de plin ce va fi” – este pilda evanghelistului Luca, pe care studenţii Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad o îmbrăţisează sub genericul: „De Crăciun fii mai bun!”.

  Astfel, la iniţiativa doamnei rector prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci, studenţii universităţii s-au implicat într-o serie de acţiuni caritabile în preajma sărbătorilor de iarnă. Acțiunile nu s-au rezumat doar la donaţii către centre, mai multe familii nevoiașe cu copii numeroși din Arad beneficiind de pachete cu alimente neperisabile, articole vestimentare și electronice, situația acestora fiind semnalată de către Direcția de Asistență Socială Arad.

  Zilele trecute, angajați ai Universității de Vest „Vasile Goldiș“ din Arad, împreună cu Liga Studenților UVVG, au colindat 20 de familii nevoiașe, acţiunea fiind sprijinită și de către Interact Arad Cetate. La această campanie de donații a participat și conf. univ. dr. Andrei Anghelina, prorector UVVG Arad, care a declarat: „La inițiativa doamnei rector prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci și în acest an am continuat acțiunea caritabilă prin care Universitatea de Vest „Vasile Goldiș“ din Arad și Liga Studenților UVVG a fost alături de familile nevoiașe din orașul și județul Arad, pentru a le aduce un strop de bucurie cu ocazia Sfintelor Sărbători“.

  Şi studenții Facultății de Farmacie ai Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad au continuat seria acțiunilor „Fii mai bun pentru o zi” și sub coordonarea d-nei șef lucrări Adriana Dărăban au făcut o vizită la Centrul Curcubeu din Arad. Au fost dăruite cadouri și săpunuri artizanale, confecţionate cu mult drag de studenții din anul 5.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.