duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

  Evenimentul caritabil „Sarmaliada”, reprogramat pe 4 septembrie. „Gătim împreună pentru o lume mai bună”

  de Special Arad | 31 august 2021, 8:26 PM | Știri Arad

  0

  4 septembrie va fi despre Alex, un copil minunat care, cu toate că are numai 5 ani, este un luptător! Recent, el a suferit o operație pe creier și va trebui să înceapă cât mai repede un tratament de recuperare în München. Costurile se ridică la o sumă pe care familia nu și-o poate permite.

  Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, evenimentul programat să aibă loc în data de 28 august, în cadrul Zilelor Aradului, se va organiza sâmbăta aceasta, locația rămânând aceeași: Port Arthur.

  Primăria Arad și grupul de voluntari „Gătim împreună pentru o lume mai bună” organizează în acest scop „Sarmaliada”,  un eveniment caritabil dedicat lui Alex.

  „Vă așteptăm, așadar,  sâmbătă, 4 septembrie 2021, ora 16:00, la Port Arthur cu sarmale la ceaun, smântână și mămăliguță. În urna pusă la dispozitie, așa cum veți vedea, «Donați cât puteți și mâncați cât vreți!». Haideți să fim alături de Alex și să-l ajutăm așa cum numai noi, arădenii, știm să o facem!”, anunță organizatorii.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.