Donație de 40 de tone de lapte pentru grupurile vulnerabile din Arad

  de Special Arad | 17 iulie 2019, 9:14 AM | Știri Arad

  0

  Crucea Rosie Romana, filila Arad, a primit o donatie de 40 tone lapte UHT din partea SC SIMULTAN SRl Timisoara. Laptele a fost descarcat si distribuit cu sprijinul voluntarilor de la Crucea Rosie Arad. Beneficiarii laptelui sant centru de varstnici Arad, cantina sociala, case de copii precum si subfilialele Crucii Rosii din Pecica, Nadlac, Santana, Sebis. Laptele va fi distribuit si persoanelor fizice, familii cu copii, varstnici, persoane cu venit mic sau ajutor social.

  „Multumim pentru donatie, de asemenea multumim colegilor de la Crucea Rosie Timis care ne-au ajutat in primirea donatiei si nu in ultimul rand ISU Arad, Aeroport Arad, care au asigurat spatiul de descarcare si utilaj. Speram ca prin aceasta actiune umanitara sa venim in sprijinul persoanelor vulnerabile. Vom continua actiunile de sprijin cu donatii din strainatate de la partenerul nostru OSTEUROPAHILFE care trimit ajutoare pentru scoli, spitale, case de copii”, spun reprezentantii Crucii Roșii Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.