De ce nu putem fotocopia bancnote

  de - | 25 July 2016, 12:22 PM | Stuff | Video

  1

  Dacă te întrebi de ce reproducerea banilor este împotriva legii, deși e o întrebare stupidă, iată o întrebare mult mai bună: de ce este efectiv imposibil să scanezi și să printezi o bancnotă?

  Cât de greșit este să încercăm aceste lucruri dacă, spre exemplu, am face-o pentru un proiect artistic, mai precis dacă am vrea să fotocopiem bancnote pentru a le folosi într-un film? Problema este cu atât mai interesantă cu cât nu numai că ne este interzis să facem acest lucru, dar ne este imposibil fizic să îl realizăm din simplul motiv al simbolurilor adăugate în mod special pe bancnote, pentru a preveni astfel de infracțiuni, scrie HotNews, citând neatorama.com.

  În materialul video de mai sus, realizat de canalul de youtube Wendoverproductions, aflăm tot ceea ce trebuie să știm despre constelația EURion și despre cum funcționează aceste simboluri când sunt identificate de programele de copiere.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.