David Miculescu, internat la Spitalul Județean din Timișoara. „Se simte mai bine”

  de Lucian Dănilă | 12 august 2020, 5:23 PM | Sport

  0

  Așa cum am mai scris, David Miculescu este fotbalistul echipei UTA testat pozitiv cu noul coronavirus. El va fi internat la Spitalul Clinic Județean din Timișoara pentru a urma un tratament, „dar deja se simte mai bine”, spune un oficial al clubului UTA.

  Miculescu a fost prezent luni la ședința de antrenament a echipei UTA, iar după antrenament s-a simțit rău. „A avut febră și dureri de gât. Acum deja se simte mai bine dar va fi internat la Timișoara pentru câteva zile”, spune oficialul clubului, David fiind încă de luni izolat de grup.

  Jucătorii formației arădene intră în izolare pentru cinci zile, chiar dacă directorul DSP Arad, Horea Timiș, le-a transmis că pot continua antrenamentele. „Am decis să se intre în izolare ca să fim mai siguri. Dar dacă mai e vreunul infectat? Mai bine așa, e mai sigur”, spune oficialul utist.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.