10 mii de euro pe lună și clauză de 50 de milioane pentru Miculescu la FCSB

  de Lucian Dănilă | 31 iulie 2022, 5:47 PM | Sport

  0

  Gigi Becali a anunțat că mâine, luni 1 august, va plăti clauza de reziliere a lui David Miculescu la UTA în valoare de 1,7 milioane de euro. În urma acestei tranzacții, UTA va încasa 1.080.000 euro, clubul deținând doar 60 la sută din drepturile federative ale jucătorului.

  David a avut o evoluție foarte slabă în ultimul său meci la UTA, cel disputat ieri la Mioveni împotriva celor de la Voluntari, dar evoluțiile sale din ultimul sezon atât la echipa arădeană cât și la echipa națională Under 21 fac din el unul dintre cei mai promițători fotbaliști români.

  În urma transferului prin plata clauzei de reziliere, UTA nu va mai păstra niciun procent dintr-o vânzare ulterioară a lui David.

  „Luni plătesc clauza de 1,7 milioane de euro, semnez și cu jucătorul, iar după-amiază e deja în cantonament la noi! Nu mai las niciun procent la UTA. Va fi un angajament pe cinci ani cu Miculescu. Îi dau 10.000 de euro pe lună în primele trei sezoane și apoi 15.000 pe lună în următoarele două. Dar băiatul are mare calitate, cred că-l vând mai repede de doi ani.

  O să-i pun și o clauză de reziliere de 50 de milioane de euro. Știi cum e, dacă-i fixezi o clauză mare, poți să-l vinzi cu 10 milioane de euro, dar invers nu prea funcționează”, a declarat Becali pentru playsport.

  David va purta tricoul cu numărul 11 la FCSB, tricou care a rămas liber după ce Octavian Popescu a preluat numărul 10 de la Florin Tănase.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.