marþi, 16 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Sorin Cârțu, președinte CS Universitatea Craiova: „Suntem interesați de David Miculescu”

  de Lucian Dănilă | 30 decembrie 2021, 7:15 PM | Sport

  0

  David Miculescu a avut un sezon de toamnă bun spre foarte bun. Cele șase goluri marcate de tânărul jucător al echipei UTA au atras atenția mai multor cluburi din țară și din străinătate, dar oficialii arădeni insistă ca acesta să continue la Arad.

  Ultimii care și-au exprimat interesul pentru „Micu” sunt cei de la CS Universitatea Craiova prin vocea președintelui grupării, fostul mare internațional Sorin Cârțu.

  „Este un jucător interesant, un jucător bun în ultimul an, care acum a făcut multe progrese. Noi îl ştim de mult timp, a fost sub observaţia noastră si înainte, dar nu avea parcursul actual, cum l-a avut anul acesta.

  Orice jucător tânăr român este interesant şi normal că te interesează, nu numai el, şi alţii care sunt interesanţi din fotbaliștii români. Şi tineri, şi de perspectivă, valoroşi, buni, aşa că nu poţi să spui că nu te-ar interesa sau nu ţi-ar conveni, că nu ţi-ar plăcea”, a spus Sorin Cârțu, la TV Telekom Sport.

  Antrenorul grupării arădene, Gyuszi Balint, crede că cel mai bine pentru David ar fi să rămână și să continue munca la Arad. „Din punctul meu de vedere, David Miculescu încă mai are multe de arătat la UTA, dar și UTA trebuie să-i mai ofere multe lucruri.

  În acest moment, cea mai înțeleaptă decizie ar fi ca el să rămână la noi. Pentru a propune jucători în campionatele puternice ai nevoie de o anumită anvergură la nivelul clubului. Noi acolo tindem, să ne dezvoltăm și să obținem anvergura respectivă. Vrem să scoatem capul la nivel de rezultate, dar și la nivel de produse individuale.

  Asta este realitatea, România este acum un campionat formator pentru campionatele intermediare. Vedem că în ultima perioadă au fost transferuri în zona arabă sau în Belgia”, a spus Balint la o emisiune de la Digisport 1.

  În ultimele zile s-a speculat că David Miculescu ar putea fi cedat la gruparea italiană la care evoluează și Vlad Chiricheș, Sassuolo, club care ar fi dispus să plătească suma dorită de conducerea clubului UTA, un milion de euro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.