luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  La mulți ani, David Miculescu! Cum explică ratarea monumentală din jocul de ieri de la Craiova?

  de Lucian Dănilă | 2 mai 2022, 8:23 AM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  David Miculescu este unul dintre sărbătoriții zilei. Golgeterul echipei UTA din acest sezon împlinește astăzi vârsta de 21 de ani, iar noi îi dorim sănătate și bucurii în viață, dar și multe împliniri pe plan sportiv.

  Cu o zi înainte de aniversarea sa, David a fost „eroul” uneia dintre cele mai mari ratări a întregului sezon din Liga 1. Era minutul 60 al jocului cu FC U Craiova, Laukzemis și Otele au combinat în partea stângă în sensul de atac al arădenilor, nigerianul a scăpat din marcaj, a centrat excelent pentru David în fața porții goale, portarul Popa fiind căzut, dar tânărul fotbalist care astăzi împlinește 21 de ani a trimis peste transversală!

  „Am fost sigur că marchez. Nici vorbă să nu fiu concentrat, am fost atent, am pus latul dar chiar înainte de a ajunge la mine, mingea mi-a sărit în apărătoare și de acolo s-a dus peste poartă“, explică David ratarea uriașă de aseară.

  UTA a pierdut meciul de la Craiova cu scorul de 1-0 după un joc în care echipa antrenată de Ionuț Badea a avut cel puțin cinci ocazii uriașe de a marca.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.