duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  David Miculescu: „A fost dramatic! Văd că mereu înscriu cu Dinamo”

  de Lucian Dănilă | 2 octombrie 2021, 8:00 PM | Sport

  0

  David Miculescu a început din postura de rezervă meciul pe care UTA l-a disputat în șoseaua Ștefan cel Mare. Explicația avea să ne-a dea chiar el, David acuzând o mică întindere în timpul partidei cu CFR Cluj.

  Intrat la pauză, Miculescu a fost jucătorul meciului, unul în care UTA a fost condusă cu 2-0 și a jucat o repriză întreagă în inferioritate numerică după eliminarea lui Batha. David a reușit o „dublă” superbă, care a făcut ca UTA să se întoarcă la Arad cu un punct după un meci în care, la un moment dat, se mai punea doar problema scorului.

  „A fost un joc foarte dramatic, pe contre, dar așa este frumos fotbalul și sunt foarte bucuros că am reușit să egalăm. Noi am mai crezut chiar și în inferioritate numerică.

  Și la Gaz Metan tot în minutul 90 am bătut. Mă bucur că am reușit să înscriu. Văd că împotriva celor de la Dinamo chiar marchez foarte mult, pentru că la fiecare dispută cu ei am reușit să înscriu.

  La meciul cu CFR m-am întins puțin și am făcut doar antrenamentul de ieri, de aceea am intrat la pauză.

  De astăzi mă gândesc doar la națională și sper să marchez și în meciurile amicale cu Suedia și Mexic”, a spus David Miculescu, după remiza cu Dinamo”, a declarat David după meci.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.