„Dar din dar se face rai” cu elevii şi cadrele didactice ale Liceului Tehnologic „Iuliu Moldovan” Arad | Foto

  de - | 11 decembrie 2018, 7:47 PM | Contributors | Educaţie

  0

  Luna decembrie este perioada în care suntem obişnuiţi să încercăm să fim mai buni, să deschidem sufletul către alte suflete, să fim mai atenţi la cei din jurul nostru. La rândul nostru, elevii şi profesorii de la Liceul Tehnologic „Iuliu Moldovan” Arad, să împărţim, să dăruim, să ascultăm şi să petrecem timp împreună, încercând ca măcar câteva clipe să simţim şi să privim aşa cum alţi oameni o fac… în lumea lor.

  Am fost şi am încercat să ducem puţină culoare şi o picătură de bucurie, poate, sau mulţumire, copiilor de la Şcoala Specială „Raza de Soare” Arad. Am petrecut cu ei un timp preţios şi sperăm că acelaşi sentiment nutreşte şi în sufletele lor. Au fost momente care ne-au învăţat să fim mulţumiţi cu tot ceea ce avem şi să fim recunoscători pentru vieţile şi destinele noastre. Copiii s-au bucurat de prezenţa noastră, plecând cu promisiunea unei noi vizite.

  Ne-am simţit împliniţi şi astăzi, 11 decembrie, pentru că am reuşit, spunem noi, să fim folositori. Am vizitat Centrul de zi „Naşterea Maicii Domnului” al Asociaţiei Filantropia Arad şi am dăruit, din suflet, cu drag, pentru semenii noştri mai puţin norocoşi.

  Elevi, cadre didactice, am încercat să ajutăm, cu gândul curat şi cu speranţa că, prin gestul nostru, cineva nu se va mai simţi singur măcar pentru un moment.

  Prof. Cosmin Julan

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.