luni, 4 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  #„Da’ ce-aaare?!”. Chiar așa, unde e problema dacă te „sui” cu excavatorul pe gazonul unui parc nou din Alfa? | Video

  de Mihai Todoca | 2 decembrie 2020, 10:46 AM | Recomandările editorilor | Strada

  0

  Ajungem deja de legendă! Dar la modul general când vine vorba de lucrările autorităților, indiferent că e vorba de autostrăzi, trotuare, drumuri județene sau naționale, spitale regionale, borduri peste borduri (da, avem și bordură peste bordură, ambele fiind peste o altă bordură) asfaltat pe ploaie sau oameni amendați pentru că au transformat un drum de pământ într-unul pietruit deoarece cei care erau responsabili cu asta nu au mai „upgradat” drumul.

  hhh

  Sursă foto: 9am.ro

   

  Nici la Arad nu putem spune că lucrările sunt executate fără reproș, cel mai recent exemplu fiind podul Decebal, Piața Luther intră și ea aici cu riscul de a fi redundant, iar restul lucrărilor… le dăm pace, sunt și lucrări reușite trebuie să recunoaștem.

  Parcările din cartiere spre exemplu. Da, ne place cum arată, iar în Alfa a și fost amenajat un loc de joacă și un părculeț, cu gazon, frumos verde etc. Frumos, ne place. Dar ca să revenim la cuvintele de început, devenim de legendă. Gazonul parcului făcut anul acesta lângă blocul 9 din cartierul Alfa a trecut la „întreținerea de iarnă”, și cum altcumva dacă nu sub roțile unui excavator? Deoarece acolo, așa după cum ne-a spus un cititor „s-a început un nou șantier”.

  127812838 1325940867766543 1984056558729069201 n

  Deși suntem emoționați de avântul pe care îl au autoritățile locale când vine vorba de lucrări, întrebăm și noi de ce acesta trebuie să fie normalul de zi cu zi? Cine ia deciziile acestea de a distruge ceva, mai precis munca unor oameni, fără cea mai mică remușcare? Nu credem că cel care acum se ocupă de șantierul respectiv este același care s-a ocupat și de parcul nou. Ne-am obișnuit deja într-atât de mult încât aproape că ni se pare normal ca orice lucrare să țină câteva luni, adică exact cât sau bucurat arădenii din Alfa de parcul nou.

  Am devenit de legendă, termenele de execuție se întind pe ani, iar durabilitatea lor se opresc la câteva luni.

  Așa, și? „Da’ ce-aaare?!”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.