luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Nu scăpăm de vandali nici în 2023! În noaptea dintre ani, o „insulă ecologică” din Alfa a fost distrusă în totalitate

  de Raluca Medeleanu | 1 ianuarie 2023, 12:52 PM | Știri Arad | Strada

  2

  Nu au trecut nici două luni de când au fost achiziționate primele „insule ecologice” de către Primăria Arad, din totalul de 50 care să deservească Alfa și Confecții… acum, un grup de astfel de containere pentru colectarea selectivă a gunoiului, situat în curtea unor blocuri din Alfa, a fost distrus în totalitate. Și asta chiar în noaptea de Revelion.

  Am intrat în noul an, din păcate, cu un fapt ce reflectă exact unde ne situăm, gradul de civilizație a orașului fiind deja de o bună perioadă discutabil. Se fac investiții puține, însă și cele care se fac trebuie să fie victime ale vandalilor. Aradul se confruntă tot mai mult cu această problemă, cu o categorie de cetățeni complet needucați, care nu știu să respecte bunul public și care, din păcate, nici nu sunt mustrați atât cât ar trebui de oamenii legii.

  Nu ne rămâne decât să sperăm că anul acesta nou va aduce o oarecare disciplină în plus în rândul celor care fac astfel de gesturi, însă la cât se tot discută despre lipsa de personal, atât în rândul agenților de la IPJ, cât și a celor de la Poliție Locală, nu credem că speranța noastră va avea o înfăptuire într-un viitor apropiat.

   

  •  Citește și: Au sosit primele 10 „insule ecologice” în cartierul Alfa – Special Arad · ultimele știri din Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. O aplicare MAI FRECVENTĂ și MAI RIGUROS și eficient APLICATĂ, a „muncii în folosul comunității”, vă garantez că ar avea efecte surprinzător de bune !
   Pt că, la generațiile actuale de „neandertharlieni”, ideea de A MUNCII (și încă, în văzul lumii!!!), este înzecit mai groaznică decât zile întregi de pușcărie, cu måncare gratis și „dolce_far_niente” … 😈😉

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.