Cu noi n-a vrut… a încercat cu alții, dar nu i-a ieșit. „Inspectoarea Pisi” a dat-o din nou în bară cu trucajul

  de Andrei Fuliaș | 1 octombrie 2017, 4:15 PM | Pamflet

  6

  Zilele trecute, colegii mei Alin și Ralu au publicat un articol pe care ulterior l-a preluat aproape toată presa din România, de la PRO TV și Antena 1, posturile de televiziune cu cea mai mare audiență din țară, la posturi de știri precum Realitatea sau Digi 24. Să nu mai vorbim de presa online, care în marea ei majoritate a preluat articolul publicat de Special Arad.

  Este vorba despre subiectul „Violeta Varga” – profesoara numită de către Anca Stoenescu în funcția de inspector școlar și despre care redactorii Special Arad au considerat că modul în care își promovează imaginea pe rețelele de socializare nu este unul tocmai potrivit pentru un dascăl.

  Că subiectul a fost preluat e una, dar în final fiecare dintre publicații a prezentat subiectul în felul său, unele publicații alegând să prezinte situația obiectiv, altele subiectiv, unele atacând-o pe Violeta Varga, altele apărând-o pe doamna fostă inspector.

  Trebuie menționat neapărat că Special Arad a dorit un interviu cu Violeta Varga. S-a luat legătura cu inspectoarea în acest sens și inițial aceasta și-a dat acordul pentru un interviu, dar în cele din urmă s-a răzgândit. La momentul răzgândirii numai ea știa motivul, dar acum am aflat și noi. Probabil că cei din anturajul ei au atenționat-o că la noi nu merge cu „mișmașuri”.


  Citește și: Interviu „senzațional” cu fostul inspector școlar Violeta Varga. „Cum s-a ajuns aici?” (Documente)


   

  Astăzi, la 6 zile de când subiectul a explodat în toată media națională și după ce a refuzat să acorde un interviu redactorilor Special Arad, Violeta Varga a ales să acorde un interviu celor de la Adevărul. Așadar, Violeta a țintit „sus”. Noi recunoaștem, Special Arad este o publicație locală, am putea spune chiar regională, și mai avem puțin de muncă până când ajungem să ne comparăm cu o publicație națională, cum este Adevărul.

  Așadar, felicitări celor de la Adevărul, în speță Claudiei Untaru-Crețu (reporterul la nivel de Arad al celor de la Adevărul), pentru că a reușit să smulgă răspunsuri la cele șase întrebări adresate Violetei.

  Dar partea interesantă din interviul dat celor de la Adevărul de către Violeta Varga abia acum v-o spunem…

  „În urma unor poze pe care le aveam pe Facebook făcute şi cu ani în urmă la petreceri am ajuns în atenţia presei şi am fost denigrată. Toată lumea s-a legat de poze. Aşa arăt eu, îmi fac poze din diferite unghiuri. Sunt o femeie care mereu m-am aranjat, dar la elevi mă prezint mereu impecabil”, le-a spus Violeta celor de la Adevărul, declarație urmată de o fotografie care ne-a lăsat cu gura larg căscată și cu un „WTF?!” în minte.

  22184760_1627554993975142_839180622_n

  Deci, dacă ai văzut-o vreodată pe viu pe Violeta Varga, știi că e o diferență între fotografiile pe care și le postează ea pe rețelele de socializare și ea însăși în realitate. Astfel că n-am înțeles care-i treaba cu fotografia din Adevărul, fiindcă se vedea de pe Lună că e modificată. Și curioși din fire, am întrebat-o pe Claudia, reporterul care i-a luat interviul, despre această fotografie. „În cadrul interviului am publicat două fotografii. Prima este făcută cu telefonul meu, iar cea de-a doua este făcută cu telefonul doamnei, fiindcă telefonului meu i s-a terminat bateria. Apoi doamna Violeta mi-a trimis fotografia pe WhatsApp”, ne-a povestit reporterul Adevărul.

  Ei bine, se pare că de la momentul în care a fost făcută fotografia și până să-i fie trimisă reporterului, Violeta a reușit să facă ceea ce îi place ei cel mai mult… să o modifice, că deh urma să apară în presa națională și nu putea să arate „fiștecum”.

  Îi știți pe magicienii ăia de îndoaie linguri și furculițe cu puterea minții? Mnoh’, așa a reușit și Violeta să îndoaie mobila din spatele ei în fotografia trimisă celor de la Adevărul.

  Adică, doamna Violeta, cu noi n-ați vrut, ați încercat cu alții, dar v-a ieșit un mare fail… (la interviu ne referim ;) )

  Sursa foto: Adevărul

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. In optica asteia a fi aranjata inseamna sa porti o peruca naclaita, gheare de plastic, tocuri de 20 pe care sa cuprinzi trei carari si bling-blinguri la kilogram, in miezul zilei-in afara faptului ca zgarie retina, sa zicem ca e insignifianta prezenta ei. Ce e greu de inteles e absenta unor voci care sa o apere – doar intelegem ca are ,,spate”.E greu de inteles cum atatea minti luminate din jurul ei nu o consiliaza macar. Daca, prin absurd, mi-ar fi prietena, as sfatui-o sa taca, ca deschisul gurii nu e deloc in avantajul ei.

   +17 voturi
   +1
   -1
  2. Spune ca “imi place sa ma întrețin și sa ma imbrac frumos. Cu ce deranjez prin asta?”. Femeia asta chiar nu intelege ca nu asta e problema, ci preocuparea ei exagerata cu aspectul fizic impreuna cu exhibitionismul, care nu se potrivesc meseriei de profesor. Daca ar fi actrita as intelege

   +8 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.