Csilla Aur: „Bibarț se ascunde după chichițe administrative si refuză construcția de creșe în Arad”

  de - | 8 iunie 2021, 5:51 PM | Comunicate contra cost

  1

  „Primarul Bibarț joacă din nou incorect și se folosește de stratageme subțirele funcționărești pentru a se eschiva de construcția de creșe în Arad. Ce concluzii pot trage arădenii când edilul refuză să introducă pe ordinea de zi a ședinței CLM proiectul PSD Arad, care vine în întâmpinarea a sute de părinți aflați în imposibilitatea de a-i duce pe cei mici la centre de învățământ preșcolar din proximitatea locurilor de muncă. Nu una ci mai multe creșe sunt absolut necesare pentru a veni în sprijinul părinților care lucrează în zona industrială. Exact despre acest lucru este vorba în proiectul nostru de hotărâre doar că Bibarț tratează chestiunea eminamente politic și vine cu pretexte penibile gen responsabilitate guvernamentală, finanțare ipotetică prin PNRR, poate Câțu dacă…..

  Adică exact cum procedează PNL-iștii la nivel macro când Guvernul ia de la gura copiilor alocațiile, 2,1 miliarde de lei, respectiv câte 522 de lei de la fiecare copil de 2-18 ani și câte 1.044 lei de la cei sub doi ani sau cu handicap. Astfel știu liberalii să guverneze, cu tăieri prin omisiune și folosind un buruieniș legislativ din care nimeni nu mai înțelege nimic. Prin analogie este metoda pe care o aplică și Bibarț când refuză să construiască creșe la Arad cu finanțare de la bugetul local !”, afirmă Csilla Aur, consilier local municipal PSD Arad.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.