vineri, 19 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Csilla Aur: Guvernul Cîțu fură banii arădenilor și lasă Colegiul Național Ghiba Birta fără fonduri de reabilitare

  de - | 24 septembrie 2021, 9:42 AM | Comunicate contra cost

  2

  Nu credeam că voi fi vreodată martora unei asemenea mârșavii, în care să fiu obligată de circumstanțe, ca în calitate de consilier local municipal, să votez alocarea a peste un milion de lei, din banii arădenilor, pentru finalizarea lucrărilor de reabilitare la Colegiul Național Ghiba Birta. Fonduri de care Guvernul Cîțu a privat Aradul prin stoparea programului de finanțare PNDL. 

  Pe undeva e ridicol pentru că proiectul în sine a constituit vârful propagandei demagogice a lui Falcă, Cionca și Bîlcea. Sigur că știau din capul locului ce va face cel pe care îl susțin cu atâta vervă să devină președintele PNL. Adică îi va lăsa pe copii de izbeliște cu schela la ușă în timp ce banii României dispar într-o eternă gaură neagră. 

  Nesinceritatea liberalilor e totală pentru că fondurile au fost inițial alocate de Guvernul PSD, prin programul PNDL, în timpul ciclului de guvernare social-democrat. Asta nu l-a împiedicat pe Falcă, ca un demagog total ce este, să își aroge meritul.

  Acum Guvernul său PNL sistează finanțarea și se iau bani de la gura arădenilor pentru a cârpi propria mizerie liberală. Și de data asta tot Fifor și PSD sunt de vină ? „, afirmă consilierul local municipal PSD Arad Csilla Aur.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.