Pola Zilei: Alegeți dintre cele mai elegante și rafinate Doamne ale Aradului!

  de E. Nola | 8 May 2022, 11:47 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  Cum v-am promis, venim și cu Doamnele, cu toate riscurile gândite și negândite.

  Tocmai de aceea am reformulat, am făcut din întrebare afirmație, nu e ca la bărbați, femeile sunt atente la cele mai mici amănunte ale apariției lor în public.

  Nemaivorbind că oferta este mult mai sărăcăcioasă, deocamdată în viața publică si cu atât mai mult în politică, bărbații sunt în majoritate copleșitoare, ele, femeile, ajungând în poziții tocmai datorită bărbatului cu care se sau nu se afișează.

  Cu toate acestea, am mers pe femei care au devenit personalități ale vieții publice nu neapărat bărbatului de lângă ele – deși, veți vedea, am făcut o excepție, sunt sigur că se va înțelege de ce –, ci datorită activității lor, fie politice, fie de altă natură care le-a propulsat în atenția generală. Cel puțin la nivel de Arad, dar sunt și exemple – ne gândim la Doamna Lăslean – de arădence care s-au impus atenției naționale.

  Cu atenția internațională stăm mai rău, dar este vreme și sunt semne clare de arădence care atrag atenția peste tot.

  Ia să le vedem pe cele șapte.

  Sondaj: Alegeți dintre cele mai elegante și rafinate Doamne ale Aradului!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.