sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Cresc toate tarifele Ștrandului Neptun! Primăria Arad a afișat prețurile la transparență!

  de O. Peniță | 2 aprilie 2015, 7:25 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Știri Arad. Primăria Arad a afișat astăzi la transparență „Proiectul de hotărâre privind modificarea tarifelor în zonele de agrement Ștrand Neptun și Patinoarului Municipiului Arad, prestate de SC Recons SA Arad”, un proiect prin care sunt anunțate creșteri de prețuri la orice activitate în incinta celor două obiective amintite în hotărâre.

  Astfel, deși se aștepta, mai ales din partea comercianților care nu au concesiuni în zona închisă a bazinelor, ci în zona comercială, ca prețul de intrare să fie eliminat, sau cel puțin scăzut, iată că administrația impune o creștere a prețului biletelor, a abonamentelor, a închirierii terenurilor de sport… tot. TOTUL SE SCUMPEȘTE și nu e vorba de o scumpire cu doar valoarea TVA-ului (24 la sută), ci una  mai mare. În tabelele de mai jos puteți citi toate categoriile de prețuri pe care Primăria Arad (prin viceprimarul Țițirigă care semnează, Falcă nedorind probabil să-și mai pună încă o bilă neagră la capitolul „capital politic”) le propune pentru vara și iarna anului 2015.

  Suntem  curioși să aflăm care este motivația administrației pentru a explica creșterile de prețuri, în condițiile în care nu oferă cu nimic mai mult decât în 2014.

  file-page2

  file-page3

  file-page4

  file-page5

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Vor doar bani si nu ne ofera nimic, eu am casuta si platesc in total 250+100 Euro + utilitati si gunoi cu pret pompat la maxim, si nu-mi ofera nici macar o TOALETA functionala! DA, toaletele din zona de casute au fost lasate in paragina si de primarie si de RECONS, sper ca anul asta sa le puna in functiune, ca de 2 ani nu functioneaza, iar noi platim si apa si gunoiul lor! E CEVA DE NECREZUT! ROG PRESA SA VIZITEZE STRANDUL DUPA 1 MAI SA VADA CE SE INTAMPLA IN ZONA CASUTELOR SI CE A FACUT RECONS DE CAND AU STRANDUL IN SBORDINE!

   +6 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.