Coronavirus în lume: OMS spune că SUA ar putea deveni noul epicentru al pandemiei

  de Special Arad | 25 martie 2020, 8:10 AM | Coronavirus | Internaţional

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Statele Unite ar putea deveni epicentrul global al noii pandemii, a avertizat Orbanizația Mondială a Sănătății, citată de Reuters. Coronavirusul a ucis peste 700 de oameni în SUA și a îmbolnăvit mai mult de 53.000. Administrația Trump a provocat confuzie prin folosirea unei legi privind starea de urgență din anii ’50 pentru procurarea de teste pentru coronavirus.

  Situația cea mai tragică în acest moment în Italia, care are mai multe victime decât orice altă țară. Șeful agenției de protecție civilă a spus că numărul de cazuri este probabil de 10 ori mai mare decât cifrele oficiale, adică aproximativ 700.000 de cazuri.

  În Spania, asistentele și doctorii au cerut luarea de măsuri după creșterea record a numărului de infecții de marți și au spus că 14.000 dintre cele 40.000 de cazuri sunt din rândul personalului sanitar.

  Autoritățile din Franța au anunțat marți 240 de noi decese (1.100 în total), devenind astfel a cincea țară cu mai mult de o mie de victime.

  sursa: Hotnews.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.